To je to što me zanima!

Hanks o koroni: 'Prošlo je dva tjedna, sad se osjećamo bolje'

Ovo će potrajati, ali ako brinemo i pomažemo jedni drugima kako god možemo i odreknemo se nekog komforta, proći će i ovo. Možemo mi ovo, poručuje Tom pratiteljima na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Sestra Toma Hanksa: 'Moj brat nije Bog, ne osjeća se najbolje'

Holivudski glumac Tom Hanks (63) bio je pozitivan na korona virus, kao i njegova žena, glumica Rita Wilson (63). Prošlo je dva tjedna od njihove dijagnoze, a sad se Tom Hanks putem društvenih mreža oglasio i poručio svima da se izoliraju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hej ljudi. Prošlo je dva tjedna od naših prvih simptoma i osjećamo se bolje. Sklanjanje na jedno mjesto funkcionira ovako: Ne proširite virus na nekoga i ne dobijete virus od nikoga. Ima smisla, zar ne? Ovo će potrajati, ali ako brinemo i pomažemo jedni drugima kako god možemo i odreknemo se nekog komfora, proći će i ovo. Možemo mi ovo - napisao je Hanks na Twitteru. 

I u Americi i Velikoj Britaniji postoji strah da se ljudi ne pridržavaju samoizolacije i da pandemiju ne shvaćaju dovoljno ozbiljno. 

Hanksu je u Australiji dijagnosticiran korona virus dok je snimao biografski film o Elvisu Presleyju. Zbog toga je snimanje filma stavljeno na čekanje, iako je on jedini sa seta pozitivan na virus. 

- Imamo Covid-19 i u izolaciji smo kako ga ne bismo proširili na druge. Postoje oni kojima bi to moglo uzrokovati jako ozbiljnu bolest - napisao je tada Tom. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Sestra Toma Hanksa: 'Moj brat nije Bog, ne osjeća se najbolje'

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE DEANA KOTIGE #zajedno24sata:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sprangija 23.03.2020.

    Zvio i ti i tvoja zena 100 godina

  • Judita👥 23.03.2020.

    Može li se virus vratiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare