To je to što me zanima!

Harbor na odmoru u Hrvatskoj, oduševljen Korčulom: 'Divno je'

Očito je da se s prijateljima zabavlja i da je oduševljen Hrvatskom. Na Instagram Storyju objavio je i nekoliko snimki s Korčule koju je opisao kao 'prekrasnu'
Vidi originalni članak

Nekadašnji igrač američkog nogometa Clay Harbor (32) na svom Instagram profilu objavio je fotografije koje je snimio prilikom trenutačnog ljetovanja u Hrvatskoj.

- Pronalazim raj kamo god krenem - napisao je Clay u opis fotografija iz Hrvatske. Očito je da se s prijateljima zabavlja i da je oduševljen s Hrvatskom. Na Instagram Storyju objavio je i nekoliko snimki s Korčule koju je opisao kao 'prekrasnu'.

Fotografije su skupile gotovo 10.000 lajkova, a neki od obožavatelja su i komentirali.

- Pravi čovjek! Pametan, respektan i pravi gospodin. Želim ti sve najbolje u ovoj sezoni - jedan je od komentara.

Clay je trenutno jedan od najpoželjnijih neženja među Amerikankama. Naime, on se trenutno pojavljuje u šestoj sezoni popularnog showa 'Bachelor in Paradise', američke inačice 'Gospodina Savršenog'. Bivšem igraču Philadelphia Eaglesa, Patriotsa, Saintsa i Lionsa to je već drugi put da sudjeluje u tom popularnom reality showu.

 

Već se ranije pojavio u emisiji 'Bachelorette', gdje je, zahvaljujući svojoj opuštenosti, stekao velike simpatije gledatelja.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 14.08.2019.

    nek uziva:)

  • Prolog 14.08.2019.

    "Clay je trenutno jedan od najpoželjnijih neženja među Amerikankama." Nisam znao da je žensko heheh

Komentiraj...
Vidi sve komentare