To je to što me zanima!

Hardy se dirljivom porukom oprostio od najboljeg 'frenda'

Holivudski glumac poznati je ljubitelj životinja, a posebno pasa. Osim što redovito pomaže lokalnim azilima, prilikom snimanja filma 'Lawless' udomio je psa Woodyja
Vidi originalni članak

Ne mogu riječima opisati koliko te volim. Do mjeseca i natrag, do beskraja i preko. Woody je bio anđeo i moj najbolji prijatelj. Toliko toga smo zajedno prošli, napisao je Tom Hardy na svojoj stranici. 

Glumčev pas Woodstock 'Woody' uginuo je nakon kratke borbe s agresivnom bolešću. Hardy je psa udomio nakon što ga je spasio sa ceste za vrijeme snimanja filma 'Lawless' 2011. godine. 

Hardy je Woodyja vodio i na svoje filmske premijere, uključujući i onu za film 'Legend', tijekom koje su glumac i njegov najbolji 'frend' ponosno pozirali. 

- Woody je sa mnom bio i na mnogim filmskim setovima, upoznao je puno ljudi. Časopis Time ga je čak proglasio 73. najutjecajnijom životinjom na svijetu - piše Hardy.

Najviše je, ističe, zahvalan na vjernom prijateljstvu i ljubavi koje mu je pružio u ovih šest godina,. 

- Svijet je bio bolje mjesto kada si bio uz mene - zaključio je britanski glumac. 

Cijelu dirljivu objavu možete pročitati ovdje

Idi na 24sata

Komentari 19

  • ella123xD 10.06.2017.

    Imam dva psa ,jako su mi privrženi i kao članovi su obitelji ,skoro ,i razumijem njegovu bol .Ipak ,sad će navala na instagram i ostalo ,šta je sljedeće -uginuli hrčak ?!Ma ajde .

  • leptiricaSue 10.06.2017.

    A da mene udomis,haaa???

  • Lupetalo19 09.06.2017.

    Divan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare