To je to što me zanima!

Haris Džinović za 24sata: 'Ja sam komforan frajer. Razvod? Mogu vam reći samo jedno...'

Do Arene ima još vremena. Imam neke ideje. Vidjet ćemo što će do tad biti, rekao nam je Haris koji će uskoro zapjevati u najvećoj dvorani u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Bosanskohercegovački pjevač narodne glazbe, Haris Džinović (72), je nastupao u srijedu navečer u zagrebačkom klubu Mint. Na pozornicu je izašao u jedan sat iza ponoći, a koncert je otvorio s pjesmom ‘Ostarit ću neću znati’. Raspjevana publika dočekala ga je pljeskom, a odmah na početku je nazdravio s obožavateljima iz prvih redova. Nastavio je s pjesmama ‘Ako možeš ti suzu pustiti, ‘Pariške kapije’ i drugima.

KRAJ LJUBAVI Haris Džinović otkrio je detalje razvoda: 'Nisam ja nju ostavio. Prevareni muž zadnji sazna...'

Komentar na razvod

Netom prije izlaska na binu, porazgovarali smo s pjevačem koji je bio vidno neraspoložen. Možda je na to utjecao nedavni razvod od 30 godina mlađe, sad već bivše supruge, modne dizajnerice Meline.

- O tome ne govorim ništa, imam samo jedan odgovor: 'Pitajte nju' - rekao nam je kratko Haris koji je ranije za kamere In Magazina otkrio da je 'Melina napustila njega' i da 'prevarni muž uglavnom zadnji sazna'.

Priprema koncert u Areni

Džinović je u Zagrebu zapjevao nekoliko mjeseci uoči svog koncerta u zagrebačkoj Areni, a kaže da s publikom u metropoli ima 'lijepu i dugogodišnju vezu'.

- U Zagrebu je odlično, do Arene ima još vremena. Imam neke ideje. Vidjet ćemo što će do tad biti - kazao nam je i dodao da se rijetko viđa s hrvatskim kolegama jer 'svatko trči na svoju stranu'.

Upitali smo ga planira li i druge gradove u Hrvatskoj pa nam je otkrio da su dogovori za nove koncerte u tijeku, a dodao nam je i da 'čeprka' po novim pjesmama.

- Pjevam na sedam jezika i sviram tri instrumenta. Şport je najvažnija karika za pjevanje u 72. godini i veliki sam gurman - priča nam Haris.

U MINTU FOTO Koja atmosfera! Džinović hitovima okupio stare i mlade, pa s njima odmah i nazdravio

O čuvenom šeširu...

Iza njega je karijera duga nekoliko desetljeća i kaže nam da tijekom svih tih godina rada nije imao teške situacije.

- Ja sam komforan frajer. Sve jednostavno i neozbiljno, jer ako je sve ozbiljno bude dosadno - iskreno će.

Njegov zaštitni znak zasigurno su bujni brkovi i šešir.

- Šešir skidam svaki čas, ali ne mogu ga skinuti na sceni zato što je to moj imidž. Ni Elton John ne skida svoje naočale. Svatko ima nešto svoje - zaključio je pjevač.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ŠTEF75 11.03.2024.

    ovaj čelavac je dosadan i iritantan, terajte ga u p.m.

  • dobar loš zao No1 08.03.2024.

    A šta je mislio..,da će mu biti vjerna kad zasvrbi...,šta je on jadan očekivao sa kožicom koja služi samo za pišanje..,da će je s jednim kaputom zadržati..,u tim godinama može samo kamen objesiti za jajca da se nategne kožica, da ih lakše obrije😂😂

  • Croatia will not forget 08.03.2024.

    Istočnjačka chobanija !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare