To je to što me zanima!

Harrison Ford stiže na Jahorinu? Najavili dolazak legendarnog glumca na biciklističku utrku

Neki od njegovih bliskih prijatelja već su ispunili normu za dolazak na prvenstvo. Iako je napunio 79 godina više se puta s prijateljima uputio na ture duge po nekoliko stotina kilometara biciklom
Vidi originalni članak

Harrison Ford (79) je nedavno posjetio Dubrovnik s obitelji, a sada bi zbog strasti prema biciklizmu posjetio Jahorinu u Bosni i Hercegovini. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je izrazio želju za sudjelovanjem u Svjetskom prvenstvu u amaterskom biciklizmu, izjavili su za medije organizatori utrke 'UCI World Champions Grann Fondo Istočno Sarajevo 2021'. Utrka će se odvijati od 5. do 10. listopada i glumac bi tom prilikom posjetio Istočno Sarajevo, kako prenosi Klix.ba.

HOLIVUDSKI FIJASKO Zaboravljeni partizanski film Harrisona Forda: U Jugi se borio protiv četnika i 'đenerala Draže'

Ford je inače veliki ljubitelj amaterskog biciklizma. Iako je napunio 79 godina više se puta s prijateljima uputio na ture duge po nekoliko stotina kilometara biciklom. 

Neki od njegovih bliskih prijatelja već su ispunili normu za dolazak na prvenstvo. Ford je izrazio želju da im se pridruži jer su mu prenijeli mnogo lijepih iskustava koje su doživjeli na Jahorini tijekom kvalifikacijske utrke koja je održana sredinom kolovoza ove godine.

POGLEDAJTE I LIVE PRIJENOS 24. SUSRETA ZA RUDIJA U GORNJOJ STUBICI: 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • josip612 11.09.2021.

    dobar dobar,kad ode bit ce veliki gubitak za svijet filma, jedva čekam zadnji njegov Indiana Jones..

Komentiraj...
Vidi sve komentare