To je to što me zanima!

Harry i Meghan na meti kritika nakon dokumentarca: 'Ma oni su samo narcisi željni pažnje'

Već prve tri epizode dokumentarne serije u kojoj su govorili o članovima kraljevske obitelji, ali i o privatnom životu, izazvale su niz negativnih reakcija. Neki su seriju nazvali i najkontroverznijom svih vremena...
Vidi originalni članak

Moja prirodna simpatija prema paru počela se pretvarati u iritaciju i sinulo mi je da ego ima svoje granice, piše Joani Weiss, urednica časopisa Politico nakon odgledanog Netflixovog dokumentarca 'Harry i Meghan'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Weiss smatra da su princ Harry (38) i Meghan Markle (41) narcisi željni pažnje, koji su u početku imali simpatije ljudi, a onda su ih počeli iritirati. 

U svom posljednjem tekstu pod naslovom '2022. je godina kada smo se svi konačno umorili od narcisa' urednica je iznijela argument da su upornim jurenjem za pažnjom vojvoda i vojvotkinja od Sussexa od simpatičnih figura postali izvori iritacije.

31. PROSINCA Meghan i Harry najavili su novi dokumentarac na Netflixu

Weiss dodaje da je par napravio neke pametne odluke nakon izlaska iz britanske kraljevske obitelji, uključujući potpisivanje ugovora s Netflixom ali prema njoj, dokumentarac je učinio uslugu razotkrivajući njihovu "taštinu" svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • tina096 28.12.2022.

    Možda on i nije, samo pod njezinim utjecajem, ali ona definitivno je, a narcisi najviše mrze kad ih ljudi prokuže i učine nebitnima, a oni vječno željni pažnje, tužno...

  • 28.12.2022.

    U svakom pogledu, potpuno irelevantni što pišu, snimaju, govore…

  • 28.12.2022.

    Iritantni do boli. Pisati loše o drugima a nisi "čist"

Komentiraj...
Vidi sve komentare