To je to što me zanima!

Princ Harry i Meghan posjetit će Nizozemsku, a Veliku Britaniju izbjegavaju zbog osiguranja...

Obitelji je osiguranje oduzeto, a vojvoda je pred kraljičin platinasti jubilej zatražio državno osiguranje, ali navodno ga je institucija kraljevske obitelji odbila. Potom se Harry sam ponudio platiti policiju, no i to su odbili
Vidi originalni članak

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) trebali bi ovog vikenda stići u Nizozemsku na ovogodišnje Invictus igre. To bi im navodno trebalo biti prvo zajedničko putovanje izvan Amerike nakon što su napustili kraljevske dužnosti prije točno dvije godine. Kraljevski par Veliku Britaniju izbjegava, a strani mediji nagađaju o njihovim razlozima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ Harry je u posljednje vrijeme bio dva puta u Velikoj Britaniji, na sprovodu djeda Philipa te na otkrivanju spomenika majke Diane. Češćih posjeta nema, a princ Harry je kao razlog naveo to što se njegova obitelj tamo ne osjeća dovoljno sigurnom. Obitelji je osiguranje oduzeto, a vojvoda je pred kraljičin platinasti jubilej zatražio državno osiguranje, ali navodno ga je institucija kraljevske obitelji odbila.

Potom se Harry sam ponudio platiti policiju, ali i to su mu navodno odbili s objašnjenjem da ne može unajmiti državnu policiju. Naime, par želi osiguranje kakvo imaju viši članovi kraljevske obitelji, ali taj su status izgubili povlačenjem s kraljevskih dužnosti.

SRETNE VIJESTI KOD CHELSY Rodila je Harryjeva bivša cura: Britanci su pisali da ju je ostavio zbog Meghan, a ona se 'slomila'

U Americi navodno plaćaju privatno osiguranje, ali takvo osiguranje ne može imati naoružano osoblje u Velikoj Britaniji. Upravo iz tih razloga, njih dvoje, navodno, neće dolaziti s obitelji u Veliku Britaniju. Princ Harry i Meghan naveli su da je njihova obitelj u opasnosti, a Harry se još nadovezao da su ga pri posljednjem posjetu progonili paparazzi. 

Mnogi tvrde da te paparazzo snimke niti nema, a kraljevska obitelj je Harryja upozorila na gubitak osiguranja još dok je napuštao kraljevske dužnosti.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 13.04.2022.

    I šta je njima sad točno posao? On je rođen u kraljevsku obitelj a ona se za njega udala. I šta sad? Koji je plan?

  • Dagi 66 13.04.2022.

    izbjegavajte sve..

Komentiraj...
Vidi sve komentare