To je to što me zanima!

'Harry je opsjednut sam sobom, neurotičan i oštećen kao čovjek'

Harry i Cressida razišli su se 2014., a ona je tada rekla kako su pažnja koju su im mediji posvećivali i stalna nagađanja o zarukama jednostavno bili previše, no da su ostali u dobrim odnosima.
Vidi originalni članak

Nekadašnja Harryjeva djevojka Cressida Bonas (31) okarakterizirala je princa kao oštećenu, neurotičnu osobu, opsjednutu samim sobom u knjizi 'Battle of Brothers' autora Roberta Laceyja, prenosi britanski The Sun

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Britanska javnost očekivano je zainteresirana za nove tajne i pikanterije iz života kraljevske obitelji, a posebice za one vezane uz odnos Harryja (35) i Willama (38), koji je posljednjih godina vidno narušen. 

TRUMP BEZ DLAKE NA JEZIKU 'Nisam Meghanin fan, a Harryju želim sreću jer će mu trebati...'

U knjizi tako stoji da je u kasnim dvadesetima Harry bio na rubu živčanog sloma te da mu je William tada pomogao i potražio za njega pomoć psihoterapeuta, no da je Meghan (39) nepovratno zahladila odnos između braće. 

Njegova posljednja ozbiljnija djevojka prije Markle bila je također svjesna kako Harry treba pomoć.

Harry i Cressida razišli su se 2014., a ona je tada rekla kako su pažnja koju su im mediji posvećivali i stalna nagađanja o zarukama jednostavno bili previše, no da su ostali u dobrim odnosima. Bonas je bila i na kraljevskom vjenčanju Harryja i Meghan pet godina kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare