To je to što me zanima!

Harry, Kate i William 'umirali' od smijeha na kraljičinoj paradi

PARADA ZA KRALJICU Elizabeta II proslavila je svoj 88. rođendan. Kraljevska obitelj okupila se na balkonu Buckinghamske palače i zajedno gledala svečanost
Vidi originalni članak

Ove subote kraljica Elizabeta II službeno je proslavila svoj 88. rođendan. Britanska vladarica rođena je 21. travnja 1926., a rođendan slavi dva puta - privatno i službeno. 

Kraljevska obitelj okupila se na balkonu Buckinghamske palače kako bi zajedno gledali svečanu vojnu paradu 'Pozdrav bojama' u čast kraljici.

Princ Harry (29) nasmijavao je svoju obitelj. Posebno zabavan bio je Kate Middleton (32) i njenom suprugu princu Williamu (31). Kate se šalila sa šogorom i nije mogla suspregnuti smijeh. 

Zabavni princ uspio je izmamiti osmjeh čak i od svoje bake i djeda. Tako okupljeni u ležernom izdanju izgledali su gotovo poput 'normalne' obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Stingray 15.06.2014.

    Ona svako malo slavi rodjendan...lol!

  • ZelimVamreci 15.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • kung fu panda 15.06.2014.

    Hari vragolan

Komentiraj...
Vidi sve komentare