To je to što me zanima!

Hathaway je pokazala trbuščić: Ona i Adam čekaju drugo dijete

Glumica je na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj se nazire trudnički trbuščić. Ona i suprug Adam prije tri godine dobili su sina Jonathana. Sada će drugi put postati roditelji
Vidi originalni članak

Dobitnica Oscara, Anne Hathaway (36) na Instagramu je objavila selfie kojim je potvrdila da je trudna. Glumica na crno bijeloj fotografiji pozira ispred ogledala, a nazire joj se trudnički trbuščić.

- Ovo nije maska za novu ulogu u filmu - napisala je u objavi. U opisu fotografije glumica je progovorila i o neplodnosti te borbi koju je morala proći da bi zatrudnjela. 

- Šalu na stranu, ali svi vi koji prolazite kroz pakao začeća i kontracepcije, znajte da nijedan put nisam ostala trudna na lakši način. Šaljem vam puno ljubavi - napisala je Hathaway koja sa suprugom Adamom Shulmanom (38) čeka drugo dijete. 

Par se vjenčao 2012., a četiri godine kasnije u obitelj je stigla prinova - sin Jonathan (3). Iako Hathaway vješto skriva svoj privatni život od javnosti, nedavno je počela otvoreno govoriti o majčinstvu i odgoju svog sina. 

- Nisam savršena, ali ako sam frustrirana ili dekoncentrirana, pobrinem se da je on na sigurnom i udaljim se. Tada se smirim i ponovno mu se vratim - izjavila je u nedavnom intervju za The Sunday Times. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 25.07.2019.

    Sretno budućim roditeljima 💞

Komentiraj...
Vidi sve komentare