To je to što me zanima!

Hauser 'glumi' Jamesa Bonda, a pohvalio se i da ponovno ljubi...

Ako je vjerovati onome što govori u videu, naš poznati čelist je godinama tragao za savršenom djevojkom s kojom bi mogao snimati, a sad ju je napokon pronašao
Vidi originalni članak

Taman kad smo pomislili da se primirio, Stjepan Hauser (34) uspio je nadmašiti samog sebe. Učinio je to ušavši u ulogu Jamesa Bonda prije snimanja onog za što se nadamo da je novi spot. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U videu se Hauser predstavlja kao James Bond ležerno naslonjen na svjetlo plavi kabriolet. Zatim ga ponovno gledamo u interijeru u društvu žene u crvenoj toaleti kojoj se ne vidi lice. No Hauser je u svojoj objavi naziva gospođom Bond.

-  Snimamo najzavodljiviji, najsenzualniji i najromantičniji video svih vremena - naglasio je Hauser prilično neskromno te dodao kako mu je na žalost trebalo više vremena za njegovu realizaciju jer je tragao za onom pravom.

- Godinama sam tražio pravu djevojku - objašnjava Hauser.

U tom trenutku žena u crvenom ipak se okreće i možemo joj vidjeti lice. Hauser ju je privukao u prisni zagrljaj, no za sad joj još nije otkrio ime.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Domagoj Sironić 18.04.2021.

    Dečko se zabavlja i hrani ego. No kad smo već kod toga - James Bond i Mercedes je kao Hvaranin koji jede šarana ili Slavonac koji u pušnici suši skuše. Nejde to zajdno.

  • Popy_1 15.04.2021.

    Antipatican do bola...a tek intelekt katastrofa

  • grga5 15.04.2021.

    Hauseru brzo kod macka dimnjak mu se zastopo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare