To je to što me zanima!

Hauser želi idealnu curu: 'Neću ništa manje od božanstvenog'

Prije mjesec dana pred kamerama je poljubio kolegicu i pijanisticu Lolu Astanovu (34), a nedavno je na društvenim mrežama osvanuo video nepoznate djevojke koja mu sjedi u krilu i pjeva
Vidi originalni članak

Instrumentalni duo 2Cellos, Stjepan Hauser (32) i Luka Šulić (31) se prije nekoliko mjeseci 'razveo' i nastavio svako svojim putem. Stjepan je, kako kaže, spreman za solo nastupe koji će biti nježniji i romantičniji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Oduvijek je u meni tinjala ideja da se ostvarim kao solo artist i da pokažem svoju drugu stranu glazbene priče. Odlučili smo uzeti predah od nastupa s 2CELLOS na neko vrijeme kako bi se Luka mogao posvetiti obitelji - rekao je Stjepan u intervjuu za Story i dodao kako je njegov novi projekt 'eksplodirao', a potražnja je, kako kaže, neviđena. Ulaznice za koncerte prodaju se u rekordnom roku, čak više nego za koncerte 2CELLOSA. 

Iako ga se godinama povezuje s brojnim poznatim ljepoticama, Hauser je otkrio i kako uživa u samoći, ali i kakva djevojka može osvojiti njegovo srce. 

- Mora biti ženstvena, nježna, krhka i sramežljiva. Biti plaha poput vile, jednostavna i skromna. Ne pristajem ni na što manje od božanstvenog - rekao je Stjepan. 

Prije mjesec dana pred kamerama je poljubio kolegicu i pijanisticu Lolu Astanovu (34), a nedavno je na društvenim mrežama osvanuo video nepoznate djevojke koja mu sjedi u krilu i pjeva dok on na violončelu svira hit Camile Cabello i Shawna Mendesa 'Senorita'.

Jedno se vrijeme šuškalo kako je Hauser u vezi sa hostesom i finalisticom izbora za Miss Universe Hrvatske 2016. Stelom Opančar (25) koja je na društvenim mrežama dijelila fotografije iz Hauserove vile u Istri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Selo_malo 01.11.2019.

    A da prestane zamarati sebe i nas sa ovakvim i sličnim izjavama te konačno "izađe iz ormara"?! Inače, svaka čast njegovom neospornom talentu i planetarnom uspjehu. Vrhunski talent!

  • 31.10.2019.

    Reklo bi se da traži opaticu. A vjerojatno će naći pingvina.

  • Coco.Chanel 31.10.2019.

    Probaj potraziti “bozanstvenu” u emisiji “ljubav je na selu” 😎

Komentiraj...
Vidi sve komentare