To je to što me zanima!

Hawke: Nisam se trebao ženiti s Umom, to je bila pogreška

Glumac kaže da je s 27 bio nesposoban obavezati se na nešto što traje dva tjedna, a kamoli oženiti se. Dodaje da je siguran da mu čak ni mozak nije bio zreo za brak
Vidi originalni članak

Slava zna biti veliki teret, osobito kad je čovjek jako mlad, i zbog toga ljudi rade svakakve gluposti. Ja sam s 27 godina bio slavan i osjećao sam da nemam kontrolu nad vlastitim životom. Mislio sam da će mi brak pomoći da se smirim, da mi se svijet prestane vrtjeti pred očima. Kako sam samo u krivu bio..., ispričao je u intervjuu za časopis Elle Ethan Hawke (42).

Glumac kaže da je u brak s Umom Thurman (43) uletio nepromišljeno i iz krivih razloga. Kaže da je s 27 bio nesposoban obavezati se na nešto što traje dva tjedna, a kamoli oženiti se. 

- Jedno istraživanje pokazalo je da muški mozak ne sazrije potpuno do 28 godina. Siguran sam da je moj bio još jako daleko od zrelog kad sam izrekao svadbene zavjete - dodaje glumac. 

Hawke je s Umom u braku bio pet godina i imaju dvoje djece, kćer Mayu (14) i sina Levona (10). Njegova druga supruga, Ryan Shawhughes, bila je dadilja djeci koju ima s Umom. U braku su od lipnja 2008. i imaju dvije kćeri, Clementine Jane (5) i dvogodišnju Indianu. Uma s francuskim financijerom Arpadom Bussonom (50) ima jednogodišnju kćer Lunu.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kung fu panda 19.08.2013.

    hajde ne lupaj po prozoru bivšoj ženi nisi ga znao držati u hlačama i sad pati tko ti je kriv što ne vidiš dobro

  • Bovary 19.08.2013.

    Je li to E. Hawke pred sobom opravdava činjenicu da ga je predivna žena napucala zbog afere s dadiljom koja je triput ružnija i nesposobnija? Čini mi se da je ovdje s ulaženjem u brak pogriješila Uma T.

  • SolimPamet 19.08.2013.

    jme meni kako da se ženim ?????????

Komentiraj...
Vidi sve komentare