To je to što me zanima!

Hayek nikad provokativnija: U 55. godini izbacila bujni dekolte

Obožavatelji ne vjeruju kako i u šestom desetljeću izgleda nevjerojatno. Često joj pišu kako bi joj na izgledu mogle zavidjeti u upola mlađe. Glumica je trenutačno na odmoru, no ne otkriva točnu lokaciju
Vidi originalni članak

Glumica Salma Hayek (54) poznata je po provokativnim fotografijama na društvenim mrežama. U prvi plan ističe svoje bujne obline, a prati je 'vojska' obožavatelja, čiji se broj svakodnevno povećava.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na Instagramu trenutačno ima 17 milijuna pratitelja, a zbog toga im je u znak zahvalnosti 'okinula' još jednu golišavu fotografiju.

Salma je pozirala u zelenoj haljini s prorezima na trbuhu. Osim toga, imala je duboki dekolte. Nasmijanu glumicu pratitelji su pohvalili na račun izgleda.

Ne vjeruju kako i u šestom desetljeću izgleda nevjerojatno. Često joj pišu kako bi joj na izgledu mogle zavidjeti u upola mlađe.

HAYEK SE FOTOŠOPIRALA? Salma otkrila grudi u 55. godini, a pažnju ukrao iskrivljeni ocean

Glumica je trenutačno na odmoru, no nije otkrila lokaciju gdje se nalazi. Ako je suditi prema njezinim fotografijama, vidi se kako je riječ o tropskim krajevima. 

Inače, Hayek je više od 11 godina u braku s s francuskim poduzetnikom Françoisom-Henrijem Pinaultom (58), s kojim je dobila kćer Valentinu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • IvanTolić_1 19.01.2021.

    Nije mi dobro

  • vedii888 19.01.2021.

    Salma Hayek

  • zpz 19.01.2021.

    prava koka

Komentiraj...
Vidi sve komentare