To je to što me zanima!

Hayek: Weinstein je na setu prijetio da će mi slomiti koljena

Glumica je gostovala u emisiji Oprah Winfrey naziva 'SuperSoul Conversations' u kojoj se osvrnula na grozno razdoblje koje je proživjela 2002. za vrijeme snimanja filma 'Frida'
Vidi originalni članak

Glumica Salma Hayek (51) prije nekoliko mjeseci po prvi je put progovorila o zlostavljanju od strane filmskog producenta Harveyja Weinsteina (65), a sada je otkrila nove šokantne detalje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hayek je gostovala u emisiji Oprah Winfrey (64) naziva 'SuperSoul Conversations' u kojoj se osvrnula na grozno razdoblje koje je proživjela 2002. za vrijeme snimanja filma 'Frida'.

OGLASIO SE Weinstein o optužbama Salme: 'Laže, seks je dio filmske priče'

- Rekao je da će mi polomiti koljena - tvrdi holivudska glumica koja je cijelu mučnu priču ispričala za new York Times. Dodala je kako je odbila i ideju da se zajedno tuširaju. 

- Rekla sam 'ne' i kada me htio izmasirati. Nisam dozvolila ni da me izmasira njegov potpuno nagi prijatelj. Nisam mu dozvolila da mi pruži oralni seks. Rekla sam 'ne' kada je predložio da budem gola s drugom ženom - napisala je.

NEMA JOJ RAVNE Salma je bomba i u 52. godini: U badiću pokazala bujne obline

Isto tako, dodala je da je jednom prijetio da će je ubiti nakon što je odbila jedan o njegovih 'prijedloga'.

Weinstein je sve negirao, a u priopćenju je iznio kako se ne sjeća da je glumicu tjerao na scene seksa s njezinom kolegicom, a tvrdi kako nije bio niti prisutan na snimanju 'Fride'.

Weinsteinove žrtve su između ostalih bile i Gwyneth Paltrow (45), Angelina Jolie (42), Cara Delevingne (25), Ashley Judd (49), Mira Sorvino (50) i Florence Darel (49).

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kesha 09.02.2018.

    Niti jedna od njih nije dobila ulogu bez da je nekog opslužila. Toga je bilo uvijek i svugdje a bilo je i hrpa onih preambicioznih cura koje su se i same nudile. Da nije tako ,možda bi se i puno prije to sve otkrilo.Žalosno ali istinito.

  • giovanni123 09.02.2018.

    Evo ga jos se jedna probudila ..imala sinkopu duuuugooooo duuuugoooo ..probudila se..

  • dinamojavolim1 09.02.2018.

    Hahaha ima jedan zanimljiv filmic od 3-4 minute na you tubu na kojem harveya vecina poznatih glumaca hvali i govori o njemu kao o bogu😂😂😂koje licemjerje

Komentiraj...
Vidi sve komentare