Obavijesti

Show

Komentari 23

Weinstein o optužbama Salme: 'Laže, seks je dio filmske priče'

Weinstein o optužbama Salme: 'Laže, seks je dio filmske priče'
4

Producent je u priopćenju iznio kako se ne sjeća da je glumicu tjerao na scene seksa s njezinom kolegicom, a tvrdi kako nije bio niti prisutan na snimanju 'Fride'

VIDEO

Holivudski producent Harvey Weinstein (65) oglasio se na optužbe Salme Hayek (51) koja je rekla da joj je prijetio smrću. Glumica je ispričala što se dogodilo 2002. godine kada su surađivali na filmu 'Frida'.

Opening-Photocall zum Sundance Film Festival: London 2017

- Odbila sam ideju da se zajedno tuširamo. Rekla sam mu 'ne' kada je predložio da me gleda dok se tuširam. Rekla sam 'ne' kada me htio izmasirati. Nisam dozvolila da me izmasira njegov potpuno nagi prijatelj. Nisam mu dozvolila da mi pruži oralni seks. Rekla sam 'ne' kada je predložio da budem gola s drugom ženom u filmu - tvrdi Salma i dodaje kako joj je zaprijetio da će ju ubiti ako mu ne udovolji.

Weinstein je u priopćenju iznio kako se ne sjeća da je glumicu tjerao na scene seksa s njezinom kolegicom, a tvrdi kako nije bio niti prisutan na snimanju.

FILE PHOTO: Harvey Weinstein arrives at the 89th Academy Awards in Hollywood

- Ipak, to je i dio priče. Frida Kahlo je bila biseksualna - stoji između ostalog u priopćenju.

Harvey također tvrdi kako je Jennifer Lopez, koja je tada bila veća zvijezda, htjela igrati Fridu, a on je ipak odabrao Salmu. Optužbi da ju je htio gledati dok se tušira i da ju je htio izmasirati, producent se nije dotaknuo.

The 89th Academy Awards - Press Room - Los Angeles

Weinsteinove žrtve su između ostalih bile i Gwyneth Paltrow (45), Angelina Jolie (42), Judith Godreche (45), Katherine Kendall (48), Emma de Caunes (41), Cara Delevingne (25), Ashley Judd (49), Lea Seydoux (32), Mira Sorvino (50) i Florence Darel (49).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin