To je to što me zanima!

HBO je potvrdio da stiže serija o Harryju Potteru, a J.K. Rowling će biti izvršna producentica

Svaka sezona bit će autentična prema izvornim knjigama i donijet će Harryja Pottera i njegove nevjerojatne pustolovine novoj publici diljem svijeta, napisali su u priopćenju
Vidi originalni članak

HBO Max potvrdio je snimanje serije o Harryju Potteru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vaše pismo za Hogwarts je ovdje. Max je naručio prvu Harry Potter televizijsku seriju, vjernu adaptaciju kultnih knjiga - napisali su na Twitteru.

Mnogi pratitelji su ostali oduševljeni te nestrpljivo iščekuju seriju na malim ekranima.

'To je fantastično!', 'Ako serija bude uspješna, mislim da bismo mogli imati spin-off o svim tim zanimljivim pričama. To bi bilo nevjerojatno!', pisali su pratitelji.

Warner Bros. Discovery detaljno je opisao spajanje HBO Maxa i Discovery+ u jednu platformu za streaming, nazvanu Max. Još nisu otkrili tko će se sve ostvariti u ulogama, ali je najavljeno da će biti potpuno drugačija glumačka postava, piše Variety.

U 57. GODINI Preminuo Paul Grant, proslavio ga Ewok iz Ratova zvijezda, a glumio je i u Harryju Potteru

- Svaka sezona bit će autentična prema izvornim knjigama i donijet će Harryja Pottera i njegove nevjerojatne pustolovine novoj publici diljem svijeta, dok će originalni, klasični i omiljeni filmovi ostati u središtu franšize i dostupni za gledanje diljem svijeta - rekao je Max u priopćenju za javnost.

Ranije se pričalo o tome kako bi autorica knjiga J.K. Rowling trebala sudjelovati u snimanju serije, a sada je i to potvrđeno.

- U partnerstvu s Warner Bros. Televisionom i J.K. Rowling, ova nova Max Original serija zaronit će duboko u svaku od kultnih knjiga u kojima su obožavatelji nastavili uživati svih ovih godina - rekao je direktor HBO-a Casey Bloys.

Izvršni producenti će, osim Rowling biti Neil Blair i Ruth Kenley-Letts.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Springflowers 13.04.2023.

    Ako će objaviti na Netflixu! Operateri inače to neće objaviti niti u slijedećih nekoliko godina, uz svoje "zastarjele i neobnovljive videoteke!!!....

  • 13.04.2023.

    sta mislite koliko ce se korektnih spolova pojavit u seriji? naravno da bi bilo super da se drze knjige i odrade to kako spada,ali u danasnjem vremenu jako tesko

  • DadoDavor 13.04.2023.

    a ja očekivao da će Daniel Radcliffe u dobi od 33 godine glumiti klinca

Komentiraj...
Vidi sve komentare