To je to što me zanima!

Heard tvrdi da se u zapisima terapeuta vidi da je žrtva, ljudi joj ne vjeruju: 'To si ti pisala...'

U bilješkama od terapeuta koje je Heard dala NBC-ju opisuje se kako ju je Depp bacio na zid i prijetio da će ju ubiti. Na Twitteru su je oštro osudili govoreći kako je to ona pisala jer je rukopis nje i terapeutkinje jako sličan
Vidi originalni članak

Amber Heard (36) svim snagama želi dokazati svoju nevinost protiv bivšeg supruga i glumca Johnnyja Deppa (58). Tako je Heard dala NBC-ju brojne bilješke koje je njen terapeut vodio tijekom njihovih seansi koje pobliže opisuju nasilje s kojim se glumica navodno suočila. No neki tvrde kako je to njen rukopis i kako je bilješke sama pisala.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uoči velikog intervjua sa Savannah Guthrie koji se emitira u petak u Datelineu, 20-minutni isječak otkriva što je sve prema spisima terapeuta, Johnny radio Amber.

- Postoji registrator u kojem su godinama vrijedno prikupljane bilješke, koje datiraju iz 2011., a u kojemu sam prijavila zlostavljanje svom liječniku - rekla je Heard u isječku.

Dokumenti, koji se prikazuju na ekranu, prikazuju slučaj iz 2012. u kojem ju je Depp navodno Amber 'udario, bacio na zid i prijetio da će je ubiti'. Nekoliko mjeseci nakon toga Depp joj je i 'potrgao spavaćicu' i 'bacio ju na krevet'.

Oglasio se i Deppov glasnogovornik koji je poručio da glumac nakon želi ići naprijed sa svojim životom nakon što je dobio slučaj. 

'NIJE BILA STABILNA' Porotnik sa suđenja Heard i Deppa: 'Plakala je i buljila u porotu... To su bile lažne suze'

- Žalosno je što se, dok Johnny želi nastaviti dalje sa svojim životom, optužena i njezin tim vraćaju ponavljanju, osmišljavanju i ponovnom procesuiranju stvari o kojima je već odlučio sud, o kojoj je jednoglasno i nedvosmisleno odlučila porota u Johnnyjevu korist - rekao je u priopćenju, prenosi New York Post.

Njezine tvrdnje i brojne reakcije izazvale su lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi joj ne vjeruju te smatraju da je glumica sama pisala bilješke jer su napisane rukopisom koji je vrlo sličan njezinom. 

- Sumnjive sličnosti između rukopisa Amber Heard i bilješki njezinog 'terapeuta'. Obratite posebnu pozornost na način na koji se pišu 'e', 'f' i 'th' - glasio je jedan od komentara.

S lijeve strane je pismo koje je Amber napisala Johnnyju Deppu, a desno su bilješke terapeuta.

- Nisam uopće iznenađena - komentirala je druga korisnica Twittera.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dagi 66 17.06.2022.

    ovoj ženi se u očima vidi da laže!

  • Demetra 💙 17.06.2022.

    Kakva glupost. Pa sve da je terapeutkinja to i pisala, pisala je prema njezinom kazivanju, nije da je osobno svjedočila "bacanju u zid".

  • ptica neznalica 17.06.2022.

    Zašto nas zamarati time

Komentiraj...
Vidi sve komentare