To je to što me zanima!

Hefner i Crystal 'kruzali' su po Disneylandu na motorićima

Ovo je predobro! Jako se lijepo provodim i zabavljam na najdražem mjestu na svijetu s najdražom osobom na svijetu, rekao je Hugh koji je pozirao s M. Mouseom
Vidi originalni članak

Nisu se vozili na vrtuljcima, vlakovima smrti i ostalim zanimljivostima koje Disneyland nudi svojim posjetiteljima, ali zato su pronašli drugu vrstu vožnje koja im je bila jednako zanimljiva. 

Hugh Hefner (87) i njegova 27-godišnja supruga Crystal Harris po zabavnom su se parku vozili na jednakim motorićima. 

- Ovo je predobro! Jako se lijepo provodim i zabavljam na najdražem mjestu na svijetu s najdražom osobom na svijetu - rekao je Hugh. 

Vlasnik Playboya sa suprugom je pozirao u društvu prijatelja i maskote Mickeya Mousea. Odlično su se zabavili i pokazali kako i nešto jednostavno može biti super.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • kung fu panda 08.09.2013.

    ostario pamet izgubio to je opravdanje za njega ali brate mili ne mogu da shvatim te mlade cure treba sa ovim zgužvanim u krevet hallo to treba kromirani želudac

  • nina04 08.09.2013.

    Ovo mi je mučno i gledati. Ljepuškasta cura je shvatila da nikome nije interesantna kao osoba pa se brže bolje vratila u zagrljaj senilnog starca koji po meni nema pojma niti gdje je niti sa kim je. Reklamna kampanja za Playboy.

  • Black Daisy 07.09.2013.

    Meni to više liči na one male skutere na kojima se starci voze kad ne mogu više hodati . A ove 2 cice će dedekima prvom prilikom dati pilulice za pajkiti pa zajahati neke svoje vršnjake .Znači bljak , ne bi takla starca od 87 god pa da ima ne znam šta , ne bi moj želudac to podnio .

Komentiraj...
Vidi sve komentare