To je to što me zanima!

Heidi: Gay prijatelji naučili su me baš sve o oralnom skesu

Mogu samo reći da na njemačkom sve zvuči vrlo autoritativno i da je Seal bio sretan muškarac, zaključio je novinar poslije intervjua s Heidi Klum za časopis Allure
Vidi originalni članak

Supermodel Heidi Klum (38) krasi naslovnicu časopisa Allure za svibanj. U intervjuu je govorila o Sealu, počecima svoje uspješne karijere i o prijateljima homoseksualcima te zašto upravo oni imaju važno mjesto u njezinom životu. 

- Oni uvijek imaju zanimljiva mišljenja kao i savjete. Naučili su me toliko stvari o muškarcima - izjavila je Heidi, a kada ju je novinar upitao na što misli, jezikom i ustima simulirala je oralni seks. Neslužbeno je otkrila više od toga, a novinar sve nije stavio u tekst.

- Mogu samo reći da na njemačkom sve zvuči vrlo autoritativno i da je Seal bio sretan muškarac - zaključio je novinar o majci četvero djece koja se poslije sedam godina rastaje od glazbenika Seala. Da je njihovoj ljubavnoj priči došao kraj, par je zajedno objavio u siječnju. 

Strani mediji pišu da je manekenka navodno u vezi s dizajnerom Thomasom Hayom. Zajedno rade kao suci u žiriju showa 'Germany's next Top Model'. 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • vidum 19.04.2012.

    Nisam od jučer, ali iskreno govoreći pojma nemam o oralnom SKESU.

  • branko_senj 19.04.2012.

    Jadna Heidi ništa nije znala o seksu, ali je onda imala sreću upoznati neke gay prijatelje koji su joj objasnili što i kako treba raditi. Da nije bilo njih Heidi bi i dan danas bila djevica, ali eto tko ima sreću, ima...

  • torcih213 19.04.2012.

    moga sam te ja nauciti sve o oralnom seksu haha :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare