To je to što me zanima!

Heidi Klum i Seal zajedno će provesti blagdane zbog djece

Iako se nisu rastali kao prijatelji, pjevač i menekenka planiraju zajedno provesti blagdane kako bi njihova djeca što manje patila zbog njihove nedavne rastave
Vidi originalni članak

Zbog njihovo četvero djece Leni (8), Henryja (7), Johana (6) i Lou (3), Heidi Klum (39) i Seal (49) odlučili su zajedno provesti Božić. Izvor blizak bivšem paru otkrio je da se oboje pokušavaju ponašati kao odgovorni roditelji te biti sa svojom djecom kada ih ona najviše i trebaju.

Uz to što će biti zajedno zbog djece, razni izvori također tvrde kako se Seal želi pomiriti s Heidi.

- On radi sve što je u njegovoj moći da ju vrati natrag. Njih dvoje redovito razgovaraju telefonom - rekao je dobro obaviješten izvor.

Heidi je trenutačno u vezi sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom, a iako se čini da je sretna u toj vezi, pojavila su se šuškanja kako je nedavno objavila svoje seksi slike s odmora kako bi Seala učinila ljubomornim.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jejeje 26.12.2012.

    to u redu, i lijepo od njih da ce zaboraviti na neke stvari i provest blagdane zajedno zbog djece

  • Agoronjgonjgo 26.12.2012.

    Ti fali crna anakonda?

  • WOMANIZER 26.12.2012.

    "Iako se nisu rastali kao prijatelji, pjevač i menekenka planiraju zajedno provesti blagdane"-molim 24sata da ponovno pročitaju ovo jer je rečenica preglupa, nažalost ne mogu poslati prijavu za ispravak pa neka to učini netko drugi umjesto mene! stvar je u tome zar bi se trebali rastati ko prijatelji da viđaju djecu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare