To je to što me zanima!

Heidi Klum zablistala na zabavi uoči Grammyja: Naglasila duge noge u pripijenoj mini haljini

Ranije je manekenka otkrila da jede samo 900 kalorija dnevno. Svoj dan započinje niskokaloričnim doručkom. Jede tri poširana jaja u toploj pilećoj juhi
Vidi originalni članak

Manekenka Heidi Klum (50) prisustvovala je zabavi uoči dodjele nagrade Grammy koju je organizirao Warner Music. Klum je privukla pozornost svojom odvažnom haljinom. 

IMA 16 GODINA MLAĐEG Heidi Klum (50) sasvim iskreno o svojem seksualnom životu: A zašto ne bismo koristili igračke?

Heidi je zablistala u crnoj kratkoj haljini s prorezima i tako naglasila grudi. Haljina je bila uska pa je tako istaknula i vitku figuru koju održava strogom dijetom.

Ranije je manekenka otkrila da jede samo 900 kalorija dnevno. Svoj dan započinje niskokaloričnim doručkom. Jede tri poširana jaja u toploj pilećoj juhi. 

U kolovozu prošle godine je pokazala da teži 62,5 kilograma. Visoka je 175 centimetara, što je, prema National Heart, Blood and Lung Institutea, indeks tjelesne mase unutar normalnog raspona. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

  • liliZG2.0 05.02.2024.

    izrodila , kolko ono djece , 4? , obzirom da niš posebno ne radi , 900 kalorija dnevno joj je sasvim dosta, a ovo sa poširanim jajima u toploj pilećoj juhi je izvanredna idea.... gledala sam kaj su kinezi jeli za svoj prvi obrok dana u kineskom restoranu, isto bogata juha sa domaćim rezancima i raznim povrćem . i to zdjela... tak se počinje dan sa kvalitetnim kalorijama, ... to je za one koji se čude kak su kinezi mršavi , iako ih je sve više kaj isto jedu u mcdonaldsu , tako da će i oni još malo biti najdeblja nacija.

  • Adisibio 05.02.2024.

    A koliko je khm jogurta progutala? Ultimativna milf.

Komentiraj...
Vidi sve komentare