To je to što me zanima!

Heidi Klum zagolicala maštu fanovima: Objavila golu fotku

Dok je manekenka govorila kako se boji odlaska pod nož, njezini fanovi raspisali su se po društvenim mrežama kako ipak nije odoljela plastičnoj kirurgiji
Vidi originalni članak

Manekenka Heidi Klum (46) 'plijeni' pažnju izgledom i vitkom linijom gdje god se pojavi, a počela su i šuškanja kako je povećala grudi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I dok je ona govorila kako se boji odlaska pod nož, njezini fanovi raspisali su se po društvenim mrežama kako ipak nije odoljela plastičnoj kirurgiji. 

Sa svojim pratiteljima sada je podijelila fotografiju na kojoj pozira gola okrenuta leđima kameri, a njezini se obožavatelji ne mogu načuditi koliko dobro izgleda.

- Dobro jutro odnekud negdje - napisala je u opis fotografije, koja je prikupila puno komplimenata na račun svog izgleda. 

POPUNILA SE Heidi Klum bujnija nego ikad, šuška se da je povećala grudi

Nedavno je došla na dodjelu 'American Music Awards' s mlađahnim suprugom Tomom Kaulitzom (30). Heidi je u manekenskom svijetu gotovo trideset godina, a strani mediji i modni kritičari i dalje hvale njezin izgled, posebice vitke noge. I nakon dodjele nagrada na 'American Music Awards' Heidi je postala glavna tema, ne samo zbog, kako kažu, novih grudi, nego i nogu.

Manekenka se ljetos po drugi put udala za gitaristu grupe Tokio Hotel. S njima je bilo i njezino četvero djece - kćeri Helene (15) i Lou (9) te sinovi Henry (12) i Johan (12).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • domo 28.11.2019.

    Nije joj prva, a mislim niti zadnja....

  • 28.11.2019.

    prekrasna heidi

  • 28.11.2019.

    Heidi Klum pod nož, nikako!!! Ovo su grudi veličine b85/90, idealna veličina

Komentiraj...
Vidi sve komentare