To je to što me zanima!

Heidi Klum: Zaljubljena sam u Martina i potpuno mu vjerujem

Djeca ga obožavaju, rekla je Heidi te dodala kako je to jedan od razloga zbog kojih voli Martina. Da je Heidi u vezi s tjelohraniteljem, počelo se nagađati tijekom ljeta
Vidi originalni članak

Ne znam mogu li to nazvati vezom - rekla je Heidi Klum (39) u rujnu kad je pričala o romansi s tjelohraniteljem Martinom Kristenom.

Manekenka je sad očito promijenila mišljenje i zna što joj Martin znači u životu. 

- Da, zaljubljena sam - izjavila je Heidi u najnovijem intervjuu za njemački časopis Bunte u kojem nije prestajala pričati o novom muškarcu u svom životu. Njihovu ljubav podupire i njezinih četvero djece, Leni (8), Henry (7), Johan (5) i Lou (3).

- Djeca ga obožavaju - rekla je Heidi te dodala kako je to jedan od razloga zbog kojih ga voli. 

- Pomaže mi već četiri godine i prekrasno brine o djeci. Igra se s njima, štiti ih. Ja mu vjerujem - rekla je Heidi koju se s  Martinom prvi put počelo povezivati u kolovozu ove godine, no svoju vezu tada su demantirali. 

- Ne skrivamo se više, ali Martin ne voli biti u centru pažnje. Uvijek će biti ljudi koji će komentirati moj način života, ali na kraju svega najbitnije mi je da sam sretna - to je pravilo kojim se vodim u životu - zaključila je Heidi koja je u siječnju ove godine objavila da se poslije sedam godina braka rastaje od glazbenika Seala (49). 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • kilkenny beer 09.11.2012.

    tjelohranitelj joj tijelo hrani.

  • mila 19 09.11.2012.

    ..prvo sa starcem bogatašem napravila vanbračno..onda s crncem poznatom zvijezdom 3 dice,..onda spala na tjelohranitelja siromaška-i sad je napokon sretna..ovaj posljednji će je ogolit ko drvce poslije kiše...lipa a glupa...

  • globalsolutions 09.11.2012.

    a Martin je naš Zagorec, ak po ničem onda po imenu i čelenki...

Komentiraj...
Vidi sve komentare