To je to što me zanima!

Heidi Klum zaludjela fanove s fotkom u toplesu: 'Kakva žena'

Heidi i dalje očarava obožavatelje kao što je to radila i prije 20 godina kada je započela manekensku karijeru. Ispod fotografije u toplesu ostavljali su joj brojne pozitivne komentare
Vidi originalni članak

Bivša njemačka manekenka Heidi Klum (45) hladnije dane provodi u toplijim krajevima, a time se pohvalila i na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju u toplesu, a u 24 sata skupila je nešto više od 200 tisuća lajkova. 

Obožavatelji su trenutačno zaluđeni njom kao što su bili i prije 20 godina kada je već započela manekensku karijeru.

- Bože, kakva žena - napisao joj jedan fan, a mnogo njih se složila s njim. ,

Heidi je u vezi s bivšim gitaristom benda 'Tokio Hotel', Tomom Kaulitzom (29). Iako je glazbenik 16 godina stariji od Heidi, čini se da im razlika u godinama ne pravi problem.

Zajedno su od početka godine, a za Dan zahvalnosti par je proveo na plaži. Heidi je objavila fotografiju gdje grli Toma, a zalazak sunca je u pozadini. 

- Tom me čini sretnom ženom. S njim je drugačije nego što je bilo u prijašnjim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno - izjavila je bivša manekenka. 

Heidi iza sebe ima dva propala braka. Do 2002. je bila u braku s glumcem Ricom Pipinom, a do 2014. s britanskim glazbenikom Sealom (55). 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 28.11.2018.

    Ma ako je njima lijepo i dobro, neka, zašto ne? Ona izgleda upravo kako treba😏, i bude još dugo tako, jer je te građe i mnogo vježba,drži do sebe i njegovana je. To joj je i posao uostalom. On..hm..Ma..neka ih, ako su zadovoljni. Život je samo jedan..:))i šanse ne treba propuštati. A ako ne paše..ima druga.Važno je da su sretni.

  • 28.11.2018.

    Heidi super izgleda jer po dvadesetčetirisatnom novinaru ima trinaest godina.

  • Judita👥 28.11.2018.

    ne kužim ..izgleda supwr već godinama , kao da ne stari ..ali ne kužim čemu čuđenje?'pa pobogu ima samo 45

Komentiraj...
Vidi sve komentare