To je to što me zanima!

Helen Mirren se na društvenim mrežama oprostila od posinka

Oskarovka je ranije izjavila kako joj je posinak Rio bio najbolja pratnja na crvenom tepihu. 'Izgledamo toliko skladno pa svi misle da mi je on zgodan mlađi suprug, i to mi je slatko', rekla je Helen o sinu, kojega je njezin muž dobio u prijašnjem braku
Vidi originalni članak

Glumac i vlasnik nekoliko losanđeleških klubova, Rio Hackford preminuo je u 51. godini. Rio je sin redatelja Taylora Hackforda koji je od 1997. godine u braku s oskarovkom Helen Mirren.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rio je preminuo u četvrtak, a vijest o njegovoj smrti potvrdio je njegov brat koji je otkrio da se glumac duže vrijeme borio s teškom bolesti. Uzrok smrti još nije poznat.

45 GODINA SJAJNE KARIJERE Helen Mirren dobila je nagradu za životno djelo, kolege glumci ju hvale: 'Ona je sjajan talent'

Kao glumac se prvi put pojavio u filmu "Pretty Woman" s Juliom Roberts, a ta uloga mu je otvorila vrata glumačke karijere. Nakon toga je glumio u brojnim filmovima i serijama. Iako posljednjih godina nije ostvario veće uloge, posljednja u kojoj je glumio je u seriji "Pam & Tommy" gdje je utjelovio lik menadžera.

NEMOGUĆE JU JE PREPOZNATI Helen Mirren za potrebe nove uloge posve promijenila izgled

Prijatelji i kolege se opraštaju od glumca, a njegova pomajka Helen je na Instagram profilu podijelila fotografiju Hackfordovog lica.

- El Rio - napisala je uz objavu.

Oskarovka je ranije izjavila kako joj je posinak Rio bio najbolja pratnja na crvenom tepihu.

- Izgledamo toliko skladno pa svi misle da mi je on zgodan mlađi suprug, i to mi je slatko - rekla je Helen o sinu, kojega je njezin muž, dobio u prijašnjem braku. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare