To je to što me zanima!

Helena Bonham Carter stigla s različitim cipelama na dodjelu

Glumica je na dodjelu nagrada Zlatni globus stigla s jednom zelenom i jednom crvenom cipelom u šarenoj haljini. Helena oduvijek ima osebujan stil odijevanja
Vidi originalni članak

Helena Bonham Carter (44) na dodjeli nagrada Zlatni globus pojavila se s različitim cipelama. Glumica, koja ima osebujan stil odijevanja, na crvenom tepihu pojavila se s jednom crvenom i jednom zelenom sandalom u šarenoj haljini Vivienne Westwood i s razbarušenom kosom. Dan ranije glumica se na BAFTA zabavi pojavila u točkastoj haljini u kojoj je do izražaja došla njezina figura. Na dodjeli Britanskih nezavisnih filmskih nagrada koja će se održati 21. veljače glumica je nominirana za najbolju sporednu glumicu za svoju ulogu kraljice Elizabethe u filmu 'The King's Speech' i kao Crvena kraljica u 'Alisa u Zemlji Čudesa'.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • jelena 18.01.2011.

    Genijalna je! Uz sve ove dosadne haljine na crvenom tepihu (a cipele su ili sve na isti kalup, ili se ne vide od haljina), ovo je pravo osvježenje. Žena ima svoj otkačeni stil koji joj odlično pristaje. Ne mora biti žrtva mode kao i svi drugi.

  • yumma 18.01.2011.

    pa šta?nijese mogla odlučit,pa je napravila kompromis.:)

  • netfreek 17.01.2011.

    NE DA SU CIPELE RAZLIČITE, NOGE SU OD DVIJE OSOBE :DDDDDDDDDDDDD

Komentiraj...
Vidi sve komentare