To je to što me zanima!

'Hellboy' varao ženu s mlađom, a sad predao papire za razvod

Supružnici su u braku proveli ukupno 38 godina. Vjenčali su se na Valentinovo 1981. godine te skupa imaju sina Brandona i kćer Blake. Razdvojeni su već neko vrijeme, otkad je Ron javno varao suprugu
Vidi originalni članak

Američki glumac Ron Perlman (69), najpoznatiji po ulozi u filmu 'Hellboy', prije pet mjeseci uhvaćen je u zagrljaju kolegice sa seta, a sad je podnio zahtjev za ravod braka od supruge Opal Stone Perlman, piše People

Supružnici su u braku proveli ukupno 38 godina. Vjenčali su se na Valentinovo 1981. godine te skupa imaju sina Brandona (29) i kćer Blake (35).

Par je razdvojen već neko vrijeme, navodno otkad je Ron javno varao suprugu s kolegicom i plesačicom Allison Dunbar s kojom glumi u seriji 'StartUp'. Ispred jednog restorana su se grlili i ljubili te su već tad fanovi glumca slutili da njegovom dugogodišnjem braku dolazi kraj. 

Allison je s glumcem objavila i nekoliko fotografija po društvenim mrežama otkako se glumica pridružila postavi. U veljači prošle godine glumica je objavila fotografiju s večere na kojoj je bila s Ronom i njegovom kćeri Blake. O razvodu Ron i Opal još uvijek nisu progovorili, a u papirima za razvod razlog prekida nije naveden.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZANCIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 06.11.2019.

    38 godina u braku i nestala ljubav

  • smradacdubrava 06.11.2019.

    Bas cudno

  • __Che__ 06.11.2019.

    A ne,varat ce ju s starijom...logika

Komentiraj...
Vidi sve komentare