To je to što me zanima!

Hermione se bez srama hvatala s misterioznim muškarcem...

Početkom godine, glumicu koja se proslavila ulogom Hermione u Harry Potteru, povezivalo se i s glumcem Tomom Feltonom, koji je u filmovima o Harry Potteru utjelovio Draca Malfoya
Vidi originalni članak

Britanska glumica i zvijezda Harry Pottera, Emma Watson (29) ljubila je po ulicama Londona misterioznog muškarca. Bila je u ležernom izdanju; imala je deblju vestu i kapu.

Njih dvoje pravi su dokaz da ljubav ide kroz želudac jer je partnera glumica jedva dočekala poljubiti nakon zajedničkog ručka. Osmjeh s lica nisu skidali, ali se nisu ni odvajali jedno od drugog.

'NEMAM ŠTO ČEKATI' Emma Watson je drugačija od drugih: Zaprosit ću svog dečka

Ovo je prvi put da je viđena u društvu muškarca nakon glasina da voli Dominica Piazzu. S njim je 'ulovljena' u kolovozu, a imala je i kratku romansu s programerom Brendanom Iribeom, isto ljetos. Izvor blizak za britanske medije istaknuo je kako se par družio stalno. 

- Izlaze već neko vrijeme, smiješno je da je i prije njega također izlazila s programerom koji se zvao Brendan - rekao je. 

Početkom godine, glumicu koja se proslavila ulogom Hermione u Harry Potteru, povezivalo se i s glumcem Tomom Feltonom, koji je u filmovima o Harry Potteru utjelovio Draca Malfoya. Na društvenim mrežama objavili su fotografiju na kojoj ju on uči svirati gitaru.

Zaljubila se i u glumca Chorda Overstreeta, s kojim je u vezi bila šest mjeseci. Prvo su skrivali vezu, no tada su se potpuno opustili.

- Provodili su zajedno puno vremena u Los Angelesu, gdje su i prvi put snimljeni. No stvari među njima ipak nisu funkcionirale i sada su oboje ponovno sami - komentirao je tada izvor.

Prije četiri godine bila je s producentom Robertom Aguierom, a 2011. s Willom Adamowiczem.

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 29.10.2019.

    Karla! Karli... A što ti to treba u životu? Vidiš da te stalno ismijavaju kaj pišeš, ni prvi put...

  • megle71 29.10.2019.

    Gle čuda voli BBC

  • NaIvka1 29.10.2019.

    Pocetkom godine ZAREZ glumicu koja se proslavila filmovima o Harryju ZAREZ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare