To je to što me zanima!

Hilary Duff: Testirala sam se na korona virus i nateklo mi je oko

Strani mediji navode kako, unatoč tvrdnjama glumice, Centar za sprečavanje i kontrolu bolesti nikada nije naveo infekciju oka kao posljedicu koronavirusa te su zamolili ljude da se nastave testirati kako bi zaštitili sebe i ostale.
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Hilary Duff (33) 'isključila' se iz virtualnog svijeta tijekom blagdana pa je ovih dana podijelila niz fotografija i videa i dočarala kako su proveli praznike.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezina kći bojala se Djeda Božićnjaka, otvarali su se razni pokloni... S obzirom na to da je trudna, često je znala prileći i iz kauča snimati članove obitelji i razne dogodovštine. Mnoge je iznenadilo kada je objavila fotografiju natečenog oka. 

- Najednom mi je oko počelo izgledati čudno i boljelo me - napisala je. Nije čekala već se odmah uputila u bolnicu, a ondje su joj otkrili uzrok infekcije koja je nastala. 

- Ispostavilo se da se to dogodilo zbog brojnih testiranja na koronavirus kojima sam bila podvrgnuta na poslu jer znate... 2020. i tako to - rekla je pa nastavila:

- Moje oko je sad dobro. Dobila sam antibiotik i prošlo je. 

Strani mediji navode kako, unatoč tvrdnjama Hilary Duff, Centar za sprečavanje i kontrolu bolesti nikada nije naveo infekciju oka kao posljedicu koronavirusa te su zamolili ljude da se nastave testirati kako bi zaštitili sebe i ostale. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MandalaOraoŽivota 06.01.2021.

    Svi vi koji se kanite samo testirati obratite pozornost na ovo.Mogu vas cijepiti pomoću testa sa nalaznim brisom i da ciljaju na mozak Dugački brisevi koje vam nabijaju u nos tj. štapići sve rade bez problema o čemu se radi. Postoji vrlo tanka koščana pločica koja prekriva mozak između mozga i nazalnih sinusa. Zove se "Kribriformna ploča" to svaki doktor zna što je i oni koji se razumiju u medicnu. Kribriformna ploča u sebi ima neke otvore gdje nosni nervi iz nosa kroz to prolaze do mozga,i ta je kost porozna. I supstance mogu proći kroz to . Kada uzmu bris i tu ubace ono što je bilo na vrhu štapića koji je bio prije toga uronit u tu tvar koju vam ubacuju u vas kao da vas i cjepe. Tu ste već cijepljeni a da toga niste niti svjesni . Sami se uvjerite jer vam to piše i objašnjava doktor koji je svjestan toga. Nisam ja ovo izmislio već tako kažu oni koji se u to razumiju , ako vi i sami idete to provjeriti možete i sami vidjeti jer to nije nikakva tajna i do toga još sada i sami možete doći i do tih podataka. Uvjerite se sami i dobro promislite čemu ćete se izlagati i da li to želite Sretno svima.

  • dalijan 06.01.2021.

    😂😂😂😂moj bože

  • Poison Ivy † 06.01.2021.

    Od TESTA joj nateklo oko? Kaj su je štapićem za nos naboli u oko???

Komentiraj...
Vidi sve komentare