To je to što me zanima!

Hilary Duff si dečka traži na internetu: Već je bila na spoju

NIJE SE ŽURILA Iako glumica i njezin suprug Mike Comrie (34) ne žive zajedno već od siječnja 2013. godine, Hilary Duff je tek nedavno predala zahtjev za rastavu
Vidi originalni članak

Nakon što je Leonardo DiCaprio (40) otvorio profil na društvenoj mreži Tinder koja je namijenjena upoznavanju partnera, isto je učinila i njegova kolegica Hilary Duff (27). 

Iako glumica i njezin suprug Mike Comrie (34) ne žive zajedno već od siječnja 2013. godine, Hilary je tek nedavno predala zahtjev za rastavu. Nije joj se svidjelo što je bivši hokejaš previše izlazio i zavodio sve žene koje je sreo. 

Novog muškarca Hilary je odlučila pronaći putem Tindera, a s jednim mladićem već je bila i na spoju. Bili su na kuglanju.

- Super smo se zabavili. On je poveo svoje prijatelje i ja svoje. Nismo puno pričali, ali dovoljno. I on je glumac, a i napisao je dramu. No ni sama ne znam želim li biti u vezi s glumcem - bila je iskrena Hilary. 

Objasnila je da je sve započelo kao šala s njezinim prijateljicama, a onda je odlučila da će svoj profil ostaviti na ovoj mreži.

- Nisam razmišljala o tome što će me dočekati. Komunicirala sam s nekoliko muškaraca i ostavili su mi skroz dobar dojam - rekla je Hilary. 

Glumica s Mikeom ima trogodišnjeg sina Lucu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Promaja u glavi 29.04.2015.

    Ma na tom tinderu možeš biti tko god hoćeš, tko zna uopće jel ona napravila taj profil kao i L. Dicaprio.

  • WOMANIZER 29.04.2015.

    to ste pisali jednom i za Britney. gluparije!

  • Mthesecond 29.04.2015.

    Nikad nisam obraćao pažnju na tu Hillary,nije mi bila ništa posebno (kao glumica,pjevačica il što li je već) al tu na slici mi djeluje tak nekako ˝normalno˝ i simpatično...Čak me i podsjeća na nekog....Valjda će joj se posrećiti...Eto kako su i te zvijezde ljudi baš kao i mi i kako ih muče isti problemi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare