To je to što me zanima!

Hiltonici ispale grudi usred nastupa u noćnom klubu

Dok je pjevala, Paris uopće nije primijetila da joj publika plješće zbog njezinih golih grudi. Mislila je kako uživaju u hitu "Stars are blind"
Vidi originalni članak

Razuzdana 26-godišnja bogatašica pojavila se u bostonskome noćnom klubu nakon što je ranije tijekom dana od časopisa Lampoon, sa sveučilišta Harvard preuzela nagradu za ženu godine. Samopouzdano je izašla na pozornicu, dograbila mikrofon i počela pjevati svoj hit “Stars are blind”.
I dok se ona zavodnički spuštala na koljena i zamahivala svojom haljinicom s dubokim dekolteom, grudi su joj izletjele van.
Posjetitelji kluba su se počeli smijati i skandirati joj, no Paris nije shvatila da joj plješću zbog golih grudi. Mislila je da joj plješću zbog njezina pjevanja i počela se smijati te dizati ruke u zrak zahvaljujući na podršci. Nastavila je pjevati i plesati po pozornici, a bradavice su joj neprestano izvirivale iz haljine. Naposljetku je shvatila da joj je haljina pretijesna pa ju je, hihoćući se, potezala prema gore. Prošli tjedan u Arizoni se popela 50 Centu na pozornicu i zaplesala. Reper joj je prišao i rekao da odj... odatle. Publika se počela smijati, a Paris je briznula u plač i pobjegla.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sanjin0112 19.03.2008.

    Da mi je biti jedan dan u njezinoj glavi pa da vidim tu prazninu!

  • user_21904 18.02.2008.

    ma dajte pa ima normalne sise sam što ste svi navikli na silikone,cura je skladno građena...

  • udrugabu 11.02.2008.

    ..zar ona ima grudi?Nisam primjetio, ravna je ka daska..

Komentiraj...
Vidi sve komentare