To je to što me zanima!

Hip hop legenda i najplaćeniji glazbenik desetljeća se razvodi

Većina prihoda slavnog repera, producenta i poduzetnika došla je od njegovog udjela u kompaniji Beats koja proizvodi slušalice, a koju je gigant Apple 2014. kupio za čak tri milijarde dolara
Vidi originalni članak

Američki producent i reper Dr. Dre (55) i njegova supruga Nicole Young (50), s kojom je bio u braku 24 godine, razvode se, prenosi TMZ. Kako piše američki medij Young je podnijela zahtjev za razvod u ponedjeljak, standardno navodeći nepomirljive razlike kao razlog raskida.

Par se vjenčao 1996., imaju dvoje odrasle djece, sina Truicea i kćer Truly, a izvor tvrdi kako nisu imali predbračni ugovor. Po Forbesu, hip hop mogul 'teži' nevjerojatnih 800 milijuna dolara.

Young je i sama odvjetnica, ali u bračnoj parnici ništa ne želi prepustiti slučaju pa će ju zastupati slavna odvjetnica Samantha Spector. Zasad nije poznato tko će činiti odvjetnički tim Dr. Drea, a glazbenik nije komentirao cijelu situaciju. 

DR. DRE ‘Ispričavam se curama koje sam povrijedio, bio sam mlad’

Forbes je tradicionalno pred sam kraju prošle godine objavio listu najplaćenijih zvijezda godine, ali i onu desetljeća. Prošle godine se, drugi put u pet godina, na prvom mjestu Forbesove godišnje liste našla pjevačica Taylor Swift, koja je zaradila čak 185 milijuna od novog albuma i turneje u 2019., no na listi desetih godina 21. stoljeća ispred nje je ipak hip hop legenda Dr. Dre., koji je tako osvojio titulu najplaćenijeg glazbenika desetljeća. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • fikus 30.06.2020.

    Klasika, u braku nije privredila ništa, al je nakon 24 godine braka uspjela shvatiti da među njima postoje nepomirljive razlike i naravno u razvodu neće ništa prepustiti slučaju. Jedina ispravana presuda je noga u gu..cu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare