To je to što me zanima!

Hirovita diva Adele ignorira Geldofove telefonske pozive

Britanskog glazbenika, koji je 1984. organizirao koncert za pomoć gladnima u Africi, Adele (26) odbila je jer joj je od pjesme važnije biti sa sinom Angelom
Vidi originalni članak

Zvao sam je stotinjak puta, ostavljao poruke, ali nikad mi nije odgovorila. Razočaran sam jer joj nisam mogao ni objasniti da je riječ o humanitarnoj akciji, žali se Bob Geldof (63).

Britanskog glazbenika, koji je 1984. organizirao koncert za pomoć gladnima u Africi, Adele (26) odbila je jer joj je od pjesme važnije biti sa sinom Angelom (2). 

Geldof je za novu verziju singla “Do They Know It’s Christmas”, čiji prihod od prodaje će donirati oboljelima od ebole, angažirao One Direction, Bona iz U2, Ellie Goulding i Chrisa Martina. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 17.11.2014.

    Mislim da je ona dokaz da joj je dijete i obitelj važnije od ikakve slave.

  • fiore 17.11.2014.

    pa ne bi joj pala dlaka s glave,da je već kad se radi o humanitarnom koncertu,zapjevala jednu pjesmu!ok lijepo je da misli na svog sina,ali neće njemu biti ništa za recimo sat-dva tvog odsustva!po meni je to čisto ignoriranje!

  • vrsni_astrolog 17.11.2014.

    bob geldof, vaga, taj znak ništa ne radi ako nije osobni interes i profit u pitanju (željko kerum, stipe petrina, danijela trbović, zlatan ibrahimović, arijana čulina.....)

Komentiraj...
Vidi sve komentare