To je to što me zanima!

HIT VIDEO Talijanska režija plesala je u ritmu Konstraktine pjesme u finalu Eurosonga...

Svi u studiju su čekali dio pjesme kada Konstrakta digne ruke u zrak i zatim su počeli pjevati i plesati uz pjesmu. Podižući ruke su imitirali i njene pokrete tijela, a trudili su se i pjevati
Vidi originalni članak

Srpska predstavnica na Eurosongu, pjevačica Konstrakta (43), svojom pjesmom 'In corpore sano' nije samo oduševila publiku koja je počela pljeskati s njom u ritmu pjesme, već i novinare u režiji iza pozornice.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S KONSTRAKTOM

 

Na društvenim mrežama proširila se snimka koja nastala za vrijeme finala Eurosonga, koja prikazuje kako su se talijanski komentatori zabavljali u studiju dok je na pozornici nastupala Srbija.

Svi u studiju su čekali dio pjesme kada Konstrakta digne ruke u zrak i zatim su počeli pjevati i plesati uz pjesmu, podižući ruke su imitirali i njene pokrete tijela.

IZDALI PRIOPĆENJE Novi skandal zbog varanja na Eurosongu, Rumunjska tvrdi: 'Nismo Ukrajini dali 12 bodova!'

Podsjećamo, hrvatski žiri dao je Konstrakti svojih 12 bodova, a 'In Corpore Sano' postao je hit u regiji odmah nakon pobjede na Beoviziji.

Konstrakta je na kraju završila na petom mjestu, a tijekom posljednjih tjedan dana uživala je podršku mnoštva obožavatelja Eurosonga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 18

  • zpetak 17.05.2022.

    Odlična je Konstrakta, valjda se tako zove zbog srpskog fonetskog izgovora 'constructor', a čujem da je arhitektica.. Mogli smo i mi poslati Saru Renar, dobra je kao arhitektica, a još bolja glazbenica, a izgledaaaa, opako?! :)

  • Taova1 17.05.2022.

    Ha:) bas su slatki!

  • danyyyy 17.05.2022.

    Zaista ste paćenici! I onda Mia kriva jer nije u finalu, pa vidi se tko je vaš favorit od početka, a Miji ni do lakata :P

Komentiraj...
Vidi sve komentare