To je to što me zanima!

Hitovi kralja funka orit će se zagrebačkim Bundekom uz grill

PRIPREMITE SE ZA TULUM Na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola uživajte uz specijalitete s grilla i uz žestoke ritmove vrhunskih izvođača
Vidi originalni članak

Kad me je nazvao prijatelj koji je svirao s Dinom u bendu i dao mi Dvornika na telefon, zamalo sam se onesvijestio. Dino je na gaži povodom otvaranja autoceste Zagreb - Split zaboravio stihove svoje pjesme ‘Gibajmo se’ pa me molio da mu pomognem s tekstom, rekao je Elvis Sršen (37).

Splićanin koji sa svojim bendom nastupa pod umjetničkim imenom Tribute 2 King of Funk by NoA zasvirat će omiljene Dvornikove hitove na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola. Na zagrebačkom Bundeku od 28. travnja do 1. svibnja gosti će se častiti specijalitetima s grilla i rasplesati se uz odličnu mjuzu.

- Svirat ćemo naše stvari i Dvornikove hitove, a sudeći prema reakcijama publike koja nas prati na našim gažama, vjerujem da će se svi odlično zabaviti - rekao je Sršen.

Splićani će dijeliti pozornicu s bendom Jazzavci koji će svirati blues i funk te rokerima iz zagrebačkog sastava The Second Hand Band. Na Bundeku će se prašiti vrhunske obrade Rolling Stonesa, Joea Cockera, The Beatlesa i ostalih, no dečki i cure iz benda pripremili su publici pravo iznenađenje.

- Konačno ćemo na nastupu izvesti nekoliko autorskih pjesama pa se veselimo reakcijama publike koja nas prati, ali i onih koji nas slušaju prvi put. Bit će to sjajna uvertira pred snimanje našeg albuma na ljeto - rekli su članovi The Second Hand Banda. Na Bundeku još nastupaju Edo Maajka, Detour, Soul Fingers, Markiz i najbolji zagrebački DJ-evi (DJ Ozren Kanceljak, DJ Dan Kanceljak, DJ Rea Hadžiosmanović, DJ Stanko Bondža, DJ Vedran Rako).

Ulaz na festival bit će besplatan, a Zagreb Chill&Gril powered by Coca-Cola otvara se u petak, 28. travnja, u 17 sati, (od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata). Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum i mnogi drugi...  

Uskoro donosimo opširan program sva četiri dana sa svim detaljima! Pratite nas na Facebooku i Gastro.hr.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • belizagrebgrad 19.04.2017.

    Opet šund glazba na bundeku, jadni mi okolo do jeseni.

  • BubimirkaBurton 19.04.2017.

    ...dugo na Bundeku nije bilo dobre glazbe...samo neke pevaljke i nazovi pjevači...konačno malo dobre glazbe i naravno dobre klope i cuge....

  • zajgorec 19.04.2017.

    Sve ce biti gratis?!?!?

Komentiraj...
Vidi sve komentare