To je to što me zanima!

Hladno pivo rasprodalo koncert, dodali su još jedan datum

Nadolazeći nastupi Hladnog piva u sklopu slavljeničke turneje "35 na 35", kojom obilježavaju 35 godina na sceni, bit će posljednji prije velike koncertne pauze
Vidi originalni članak

Malo više od mjesec dana uoči održavanja rasprodan je koncert grupe Hladno pivo u zagrebačkom Domu sportova, planiran za 14. listopad. Bend stoga dodaje još jednu svirku u njihovom gradu i to u četvrtak, 13. listopada, u istoj dvorani.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadolazeći nastupi Hladnog piva u sklopu slavljeničke turneje "35 na 35", kojom obilježavaju 35 godina na sceni, bit će posljednji prije velike koncertne pauze, najavili su nedavno iz benda. 

Zagrebački koncert 14. listopada u Maloj dvorani Doma sportova bit će centralna svirka njihove turneje, te najavljuju kako će izvoditi hitove iz svih faza svoje karijere. Nakon Zagreba su na redu Beograd, Sarajevo i Maribor, a Hladno pivo će veliku turneju završiti u najmanjem gradu na svijetu, Humu u Istri, na tradicionalnom festivalu rakije 29. listopada.

Podsjetimo se, nakon 35 godina aktivnog koncertiranja, nakon fenomenalne turneje koju su imali ove godine i koja još uvijek traje, bend je odlučio da na jedno duže vrijeme nastavi na dva kolosijeka.

- Sigurno je da će ovo potrajati sad neko vrijeme, govorim o godinama. Ja nastavljam sa solo karijerom, a bend s projektom Guerilla Mainstream koji je već izbacio nekoliko singlova. Idemo malo odmoriti od Hladnog Piva - rekao nam je u kolovozu frontmen grupe Hladno Pivo Mile Kekin (51). 

Mile iza sebe već ima solo album "Kuća bez krova", koji je izbacio 2018. godine. 

ZIMMER FREI VIDEO Kekinovi u Istri izgradili kuću s bazenom; susjedi: 'Pušta Hladno pivo, nama nije donio'

Krajem 2019. godine Kekin se okušao i u stand-up vodama, te je priređivao vrlo osobne nastupe na kojima je pričao o sebi, svojoj glazbi te svirao na gitari. Ipak, kaže nam kako zasad nema u planu nastaviti s projektom "glazbenog stand-upa".

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • HeIlraiser© 13.09.2022.

    Najbolji hrvatski bend

  • axl44 13.09.2022.

    i bend i muzika nula bodova, tko uopće sluša to smeće 🤣🤣🤣🤣🤣

  • mit 13.09.2022.

    Antitalenti

Komentiraj...
Vidi sve komentare