To je to što me zanima!

Hloverka se obrušila na cajke i Karleušu: 'Poštedite nas toga'

Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu glazbe poštede te buke i galame, rekla je Hloverka Novak Srzić
Vidi originalni članak

Voditeljica Hloverka Novak Srzić (63) trenutačno je direktorica Turističke zajednice u Makarskoj. Podigla je prašinu kad je na društvenoj mreži obrušila se na vlasnike noćnog kluba u Makarskoj u koji dolaze regionalne, odnosno folk zvijezde. Tako je nedavno nastupila Maya Berović (32) koja je pjevala i u Spaladium Areni u Split, a u srijedu je goste zabavljala Jelena Karleuša (40).

- Dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, no večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u 'Petar Pan' dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i 'obilježiti' naš grad - napisala je razljućena Hloverka. 

Kako je Hloverka rekla za Večernji list, najviše joj smeta buka. Kad se u klubu pjevaju cajke, kaže voditeljica, cijeli grad odjekuje. 

- Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu glazbe poštede te buke i galame - kaže Novak Srzić. 

Spomenuti noćni klub u Makarskoj najavio je još neke regionalne folk zvijezde koje će nastupati u budućnosti. Najavljeni su nastupi Ace Lukasa, Milice Todorović, Mile Kitića, Saše Matića... Klub je trenutačno u vlasništvu nogometaša Gorana Drmića (31). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 229

  • Bogs_1 21.07.2019.

    Hloverka ako može treštiti opera i opereta, mogu i cajke. Ili neka trešti sve, ili ništa.

  • 19.07.2019.

    Haha... Pa ko ce se zabavljati uz operu i jazz.... Uz duzno postovanje prema toj vrsti muzike, ocigledno je da nema veselja bez srpske muzike pogotovo narodnjaka... 80% gradjana Hrvatske slusaju narodnjake... Kome god to smetalo ili ne to je tako.

  • VOLBEAT 19.07.2019.

    Bravo Hloverka ! Dosta je tog smeća of kvazi glazbe...

Komentiraj...
Vidi sve komentare