To je to što me zanima!

Hloverka se okomila na Sanju Mikleušević Pavić

Sanja se lani jedina usprotivila imenovanju Hloverke Novak Srzić za ravnatelja Informativnog programa. Ubrzo je maknuta iz emisije 'Otvoreno'
Vidi originalni članak

Hloverka Novak Srzić nedavno je kaznila urednicu i voditeljicu emisije "Hrvatska uživo" zbog "opetovana nedolaženja na kolegije". Kazna je smanjenje plaće za 20%. Hloverka je upozorila Sanju ako se ovakvo ponašanje nastavi da će je smijeniti s mjesta urednice emisije. Šokirana Sanja se nakon dobivene pisane odluke obratila ravnateljima Vanji Sutliću i Blagi Markoti.
- Šokirana sam načinom na koji je Hloverka tu odluku napisala, pravopisno i sadržajno. Nisu navedeni nikakvi relevantni podaci. Šokirani su i moji kolege Lela Knežević i Branko Nađvinski, koji se pitaju zašto i oni nisu kažnjeni - izjavila je Sanja, koja se lani jedina usprotivila imenovanju Hloverke za ravnatelja Informativnog programa. Ubrzo potom je maknuta iz "Otvorenog".
- Ma, nije Sanja ništa kažnjena. Ona samo ne poštuje proces rada. Ona se jednostavno osjećala malo ugroženom jer sam mislila da u 'Otvorenom' nije zadovoljila kriterije koje su postavili Tihomir Ladišić, Mislav Bago, a mogu reći i ja. Ta njezina protivljenja meni možda su samo dio njezine frustracije - rekla je Hloverka.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • smuc 26.04.2008.

    Rado bih pročitao na portalu stručno mišljenje nekog psihića kaj misli oHlo bilo bi u nekim krugovima jako čitano štivo

  • sight 26.04.2008.

    skroz se slažem sa rina-mimi, ta mikleušević je bila toliko loša u vođenju \"otvorenog\" da je to bilo užasno iritantno! ako su bagi smanjili plaću zbog par min produžetaka, a čovjek je briljantan u tome što radi, iako je mnogima antipatičan, onda ne vidim razloga da se gospođa sanja buni.

  • santa claus 26.04.2008.

    hebiga, čuljakica je bolja. možda su njih dvije krave i bla bla bla ali definitivno je dobro kaj je hlo izbacila sanju jer nije tip za otvoreno. definitvno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare