To je to što me zanima!

Hoće li nastupiti Kedžo? Birat će se nove pjesme za Eurosong

Na službenoj Instagram stranici Eurosonga stoji objava kako se odlučilo da eurovizijska pravila neće biti mijenjana te će se za Eurosong 2021. morati odabrati nove pjesme
Vidi originalni članak

Nakon što su se u jeku korona virusa počele otkazivati manifestacije, koncerti, glazbeni festivali, ista je sudbina zadesila i Eurosong koji je trebao biti u svibnju. Hrvatsku je od 12. - 16. svibnja na Eurosongu trebao predstavljati Damir Kedžo (32) s pjesmom 'Divlji vjetre'. Međutim, pitanje je hoće li tako biti i 2021. godine, iako se najprije rekao kako će svi izvođači koji su trebali nastupiti ovog proljeća u Nizozemskoj navodno biti pozvani i sljedeće godine.

Na službenoj Instagram stranici Eurosonga stoji objava kako se na današnjem sastanku eurovizijske Referentne grupe odlučilo da eurovizijska pravila neće biti mijenjana te će se za Eurosong 2021. morati odabrati nove pjesme. Hoće li izvođač biti isti, odluka je na svakoj televiziji sudionici Eurosonga posebno.

EBU je odlučio izdati CD Eurosonga 2020. kako bi se odala počast pjesmama koje su trebale biti izvedene na ovogodišnjem Eurosongu.  Prije otkazivanja, datum kada je trebao biti objavljen fizički CD Eurosonga je 17. travnja.

Dodatno se razmatralo i na koje će još načine biti promovirani ovogodišnji nesuđeni sudionici Eurosonga, a o tome će se odluka donijeti 26. ožujka.

RIZIK JE BIO PREVELIK Korona spriječila i Eurosong! Otkazani su nastupi izvođača

Nizozemci su ovogodišnji domaćini trebali biti zahvaljujući pobjedi Duncana Laurencea s pjesmom 'Arcade' na prethodnom izboru, a ako domaćini budu 2021. to će biti peti put da se natjecanje odvija u toj zemlji, prvi put nakon Eurosonga 1980. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Lojqa 21.03.2020.

    Neka bude sretan da ce u Hrvatskoj ostati upamcen po 365, a ne da svijet cuje ovaj 'hit' koji je namjeravao izvesti.

  • Vitaminnnnnnnn 21.03.2020.

    E jbg. Kedzo bit ce jos prilka mlad si

  • 21.03.2020.

    Znači tko hoće moći će promijeniti izvođača? Mia Negovetić već sprema pare za kupiti nastup na Eurosongu i Kedžo će izvisiti jer bogati uvijek upravljaju svime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare