To je to što me zanima!

Nevjerojatan obrat: Polina priznala kako želi novu šansu, no hoće li joj Toni oprostiti...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Morska avantura u Dalmaciji je završila pa su se Gospodin Savršeni i djevojke vratili u Zagreb, a iznenađenje večeri bit će ponovni susret koji će možda vratiti neke stare iskrice…
Vidi originalni članak

Prošli je tjedan Polina napustila popularni show 'Gospodin savršeni' nakon romantičnog spoja s Tonijem i upoznavanja njegove sestre. No izgleda kako je tu odluku donijela nepromišljeno, stoga će joj se danas pružiti prilika da zgodnom Splićaninu iskreno objasni zašto je tako postupila. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Razmišljala sam o tome što se dogodilo i mislim da sam pogriješila što nisam dala priliku da iz našeg odnosa nastane nešto više, osjećala sam da je nešto ostalo nedorečeno…- priznala je Polina te izjavila kako bi voljela dobiti još jednu priliku za daljnjim upoznavanjem Tonija.

- Jako me je povrijedilo sve ono i koliko god bih ti želio skočiti u zagrljaj pa da nastavimo kako je bilo, isto tako želim čuti što mi želiš reći - odgovorio joj je Gospodin Savršeni koji dobro mora razmisliti o Polini i svojim osjećajima prema njoj. 

Osim toga, počinje ga brinuti i što ostale djevojke u kući možda ne pokazuju svoje pravo lice, a prvenstveno to misli za Kseniju.

ONA TVRDI SUPROTNO 'Savršeni' otkrio zašto je poslao Kristinu kući: 'Obožavam ju, ali među nama nije bilo kemije'

- Ne mogu raščistiti da li je tu iz pravih razloga i to je ono što me brine - rekao je.

A kako bi donio ispravnu odluku te shvatio u kojem smjeru želi nastaviti ovu ljubavnu avanturu, Gospodin Savršeni provest će cijeli dan u vili s djevojkama. Kako će proći druženje s Tonijem i hoće li zgodni neženja oprostiti Polini doznat ćemo večeras.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • 19.04.2022.

    kaj ta antonija, pa uuas, ko nju tolko gura..nemamo drugih voditelja?? i cek, kaj nije ona napisala neku kuharicu za mrsavljenje ,na njoj se bas ne vidi da prakticira i sama to kaj pise

  • pokamine28 19.04.2022.

    Vratite Sainfelda

  • Zemljotres 19.04.2022.

    Ta mala Paulina je po njegovim riječima s njim vodila dubokoumne razgovore kakve nije ni sa jednom djevojkom. Zašto režija to nije prikazala pa da svima bude jasno da se njezinih sitnih razrokih okica zapravo dobro krije jedna izuzetno zrela i pametna cura?

Komentiraj...
Vidi sve komentare