Show

Komentari 7

'Savršeni' otkrio zašto je poslao Kristinu kući: 'Obožavam ju, ali među nama nije bilo kemije'

'Savršeni' otkrio zašto je poslao Kristinu kući: 'Obožavam ju, ali među nama nije bilo kemije'

'Mislim da nije bio u potpunosti fer prema meni jer određenim djevojkama koje se po ničemu posebno nisu isticale dobile su priliku biti s njim', rekla je Kristina na odlasku

Kristina je tip cure kod koje ja stanem pred ogledalo i kažem - zašto nema kemije?!, otkrio je 'Savršeni' Toni Šćulac u showu 'A sad... djevojke!, pa dao dodatno pojašnjene razloga zašto natjecateljica Kristina (28) nije za njega.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ja bih dao sve da osjećam kemiju s tom curom jer pametna je, lijepa je, dobra je, draga je, pozitivna je, smiješna je, kompletna je.. Sve bih dao da osjećam 1 posto kemije, ali nažalost ne. Tako da ja o toj curi ne mogu ništa, slova lošeg reći, obožavam je - rekao je Toni. 

- Da! Osjećam jednu vrstu kemiju. Uvijek mi je drago kad te vidim, ali znam gdje se nalazim, pa sam zbog toga uvijek oprezna - bio je Katarini odgovor Toniju kada je upitao kemiju između njih.

Tonija je njezin odgovor iznenadio, ali donio je čvrstu odluku.

- Mislim da nije bio u potpunosti fer prema meni jer određenim djevojkama koje se po ničemu posebno nisu isticale dobile su priliku biti s njim - rekla je Kristina na odlasku. 

- Najrađe bi da me svi zamrze kad je izbacim - rekao je Toni kasnije.

Kristina je pak komentirala kako joj je bilo žao što nije dobila priliku za spoj, ali da je bilo lijepo čuti od Tonija njegovu stranu priče te da mu ništa ne zamjera.

- Bilo mi je onak žao, ali dobro, što je tu je - rekla je Kristina za kraj.

POGLEDAJTE 'DOM IZ BAJKE' NETFLIX OBITELJI KRETZ: