To je to što me zanima!

Hoffman: Gibson me mučio na setu kada sam imala 11 godina

Glumica je u autobiografiji napisala da ju je Mel maltretirao na setu tijekom snimanja filma ''Čovjek bez lica''. Tvrdi da je vikao na nju jer nije znala glumiti
Vidi originalni članak

Bivša dječja zvijezda Gaby Hoffmann (31) imala je 11 godina kad je snimala film “Čovjek bez lica” s Melom Gibsonom (57). Glumica je u autobiografiji napisala da ju je Mel maltretirao na setu. Tvrdi da je vikao na nju jer nije znala glumiti.

- Mislim da se možemo složiti kako je rad s Gibsonom teško iskustvo. Vikao je na mene. O, Bože, stvarno je urlao, počeo je psovati i vikati na mene – rekla je glumica koja je kao dijete glumila u filmovima "Polje snova" i "Romansa u Seattleu".

-  Glumila sam kao dijete, a ne kao profesionalac. S vremena na vrijeme to se dogodi kada si glumac, a ustvari dijete - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • korov-hibiskus 24.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • feba 24.06.2013.

    Zašto ga njeni roditelji za to maltretiranje nisu tužili?Pa izvukli bi lijepu odštetu.Ali...od glume ne bi bilo ništa.Zato neka se žali bolje na roditelje.

  • kung fu panda 24.06.2013.

    zašto to nisi rekla ranije nego sad fali malo slava pa ti je mozak proradio jadna ti

Komentiraj...
Vidi sve komentare