To je to što me zanima!

Holivudska glumica klesala po Braču: 'Pazi, oko ćeš si izbiti'

Stana je nekoliko dana provela na otoku Braču, gdje je posjetila Muzej ulja u Škripu i Kamenoklesarsku školu u Pučišćima, a odakle je i objavila snimku na kojoj kleše nadaleko poznati brački kamen
Vidi originalni članak

Kanadska filmska i televizijska glumica hrvatsko-srpskih korijena, Stana Katić (40), ponovno boravi u Hrvatskoj, a zemlju roditelja rado posjećuje kad god ima priliku. 

SRETNO Glumica Stana Katić udala se za Krisa na dalmatinskoj obali

- Hrvatska je divan dio svijeta, posebno Dalmacija, fantastična je. Uzbuđena sam svaki put kad idem onamo uživati i družiti se s obitelji i prijateljima. Doista spektakularan dio svijeta - ispričala je Stana za Brač online

Svjetski poznata glumica najpoznatiju ulogu ostvarila je u TV seriji 'Castle', u kojoj glumi detektivku Kate Beckett, a glumila je i u serijama 'Heroji' i '24' te filmovima 'Feast of Love' s Morganom Freemanom, filmu Franka Millera 'The Spirit', kao i u 'Zrnu utjehe'. 

Stana je nekoliko dana provela na otoku Braču, gdje je posjetila Muzej ulja u Škripu i Kamenoklesarsku školu u Pučišćima, a odakle je i objavila snimku na kojoj kleše nadaleko poznati brački kamen. S obzirom da nije nosila prikladnu zaštitu, pratitelji na društvenoj mreži su je zezali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nemoj tako klesati bez naočala, oko ćeš si izbiti. A gdje su ti rukavice - komentirali su fanovi.

Glumica je od 2015. u braku s australskim konzultantom srpskih korijena Krisom Brkljačom. Par je imao intimnu svadbu u obiteljskom manastiru na dalmatinskoj obali. Za ceremoniju u Hrvatskoj odlučili su se budući da su glumičini roditelji porijeklom iz Vrlike.

'NEOPISIVO PODSJEĆA NA POKOJNU PRINCEZU': Meghan još jednom izazvala divljenje čitave javnosti

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 1234 15.01.2019.

    Simpaticna glumica iskreno nisam imala pojma da je rodom iz Hrvatske ali mi je drago to cut

  • davor430 15.01.2019.

    prelijepa

  • sol 15.01.2019.

    Sjexam se nogu od 110 cm,

Komentiraj...
Vidi sve komentare