To je to što me zanima!

Holivudska glumica: Satima su me šminkali, rastezali mi lice

Chastain je igrala američku pjevačicu Tammy Faye i imala je na licu puno slojeva teške šminke zbog čega se zabrinula da će joj ostati trajna oštećenja na koži
Vidi originalni članak

Glumica Jessica Chastain (44) požalila se da joj je koža lica u lošem stanju nakon uloge Tammy Faye Bakker u filmu 'The Eyes of Tammy Faye'. Utjelovila je američku evanđelisticu, pjevačicu i televizijsku osobu, a radi toga je morala nositi nekoliko slojeva teške šminke. 

U intervjuu za strane medije otkrila je da je između četiri i sedam sati sjedila da bi joj nanijeli šminku, a kada bi snimanje završilo, ne bi odmah mogla otići sa seta već još dva sata sjediti da joj šminku skinu.

Bilo joj je vruće i od višesatnog sjedenja bi imala manje energije, koja joj je itekako trebala za ulogu jer je Tammy 'prštala od energije'. 

Brinulo ju je hoće li joj šminka oštetiti kožu. 

- Mislila sam da će mi ostati trajna oštećenja na koži. Inače pazim što jedem i vodim brigu o svojoj koži. Šminka je bila teška i morala sam je nositi cijeli dan. Njena težina mi je rastezala kožu - ispričala je pa dodala: 

- Kad sam napokon skinula šminku, vrisnula sam: 'Izgledam kao da mi je 50!'

POGLEDAJTE VIDEO: ZVIJEZDE VRIŠTE - MRLE VS IVANKA

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25.08.2021.

    Draga, za to si dobila brdo love. Pa, suti i trpi.

  • Turbojunkie 25.08.2021.

    A siroče, tko bi rekao da će glumicu šminkati. Čujem da se Ronaldo žali na žuljeve i zanoktice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare