To je to što me zanima!

Holivudski glumac Wahlberg u tajnosti je u Puli, evo i zašto

Kako navodi IMDb, Wahlberg glumi glavnog lika Mikea, građevinskog radnika iz New Jerseyja, koji je prekinuo svakodnevicu i uskočio u svijet tajnih agenata
Vidi originalni članak

Čovječe, koliko je svjetskih faca samo ove godine posjetilo Hrvatsku, komentirali su pratitelji na društvenim mrežama čuvši kako je i holivudski glumac Mark Wahlberg (51) došao u naše krajeve. Nalazi se u Puli, a ondje je došao u tajnosti jer snimaju novi Netflixov film 'Naš čovjek s Jerseya'.



U Puli je odsjeo u jednom od tamošnjih hotela s menadžerom i prijateljem Rastom Philom, piše Glas Istre. Wahlberg je i producent filma, a osim njega tu su i Halle Berry, J. K. Simmons, Jackie Earle Haley... Na službenoj stranici Općine Piran stoji da će Piran od 19. rujna do 4. listopada biti kulisa akcijskog filma pod pokroviteljstvom produkcijske kuće Pakt media.

RATNA DRAMA FOTO Kate Winslet u nedjelju je bila u bolnici, ali sada nastavlja snimati film kraj Dubrovnika

Halle Berry snimala je scene u Kanfanaru, a na filmskom je setu bilo je više od 300 filmskih djelatnika i asistenata. Kako navodi IMDb, Wahlberg glumi glavnog lika Mikea, građevinskog radnika iz New Jerseyja, koji je prekinuo svakodnevicu tako što je uskočio u svijet tajnih agenata.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bože Dragi 22.09.2022.

    Čovjek iz Toronta...

  • 22.09.2022.

    Još se sjećam reklame za bokse 😁

  • Fleur A La Rose 22.09.2022.

    Očito da više nije u tajnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare