To je to što me zanima!

Holivudskoj divi su sudili zbog divljanja na skijama: Na sudu je izgledala neprepoznatljivo...

Tužitelj tvrdi da se Paltrow sudarila s njim 'pri čemu ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četirima slomljenim rebrima i još nekim težim povredama'
Vidi originalni članak

Američka glumica Gwyneth Paltrow (50) u utorak je morala na sud zbog tvrdnje da je teško ozlijedila čovjeka na skijanju 2016. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Američku je glumicu tužio umirovljeni optometrist Terry Sanderson koji tvrdi da je Paltrow skijala 'potpuno izvan kontrole' te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu. Sanderson tvrdi da se Paltrow sudarila s njim 'pri čemu ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četirima slomljenim rebrima i još nekim težim povredama'.

OSTAVILA GA U SNIJEGU Glumica Gwyneth Paltrow mora na sud: Sudarila se s čovjekom na skijanju i teško ga ozlijedila

Nakon što je suđenje izašlo u javnost, mnogi su komentirali kako holivudska diva izgleda neprepoznatljvo. Gwyneth je na suđenje odjenula džemper krem boje, a čini se da na licu nije imala šminke. Ubrzo su glumicu počeli komentirati na društvenim mrežama, a brojni su rekli kako je glumica pretjerala s botoksom.

Uz to su rekli i kako glumica izgleda mršavije nego inače, a razlog tomu mogla bi biti dijeta o kojoj je nedavno pričala tijekom intervjua. Glumica je otkrila kako se trenutačno drži privremenog posta tijekom kojega većinom jede samo juhu i povrće. Nakon negativnih komentara se pokušala obraniti pa je rekla:

- Jedem puno više od samo juhe i povrća. Jedem pune obroke. Imam i puno dana kada jedem što god želim, pržene krumpiriće i slično.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Imperatrice 22.03.2023.

    Nekako sam skeptična da je toliko divljala po snijegu. Osobno sam adrenalinac i volim skijanje i za polomiti čovjeka na način kako se opisuje, morao bi stvarno juriti bez mogućnosti kontrole, a ako je još instruktor bio s njom... No way!Prije bi rekla da oštećeni želi šušku

  • only july 22.03.2023.

    Tako izgleda jer su slike bez photoshopa. Nema više 20 godina.

  • bree77 22.03.2023.

    uvijek tako izgleda,koja je to novost

Komentiraj...
Vidi sve komentare