To je to što me zanima!

Hollywood radi remake filma koji je Danskoj donio Oscara, a fanovi bijesni: 'Sve ćete uništiti'

Radnja filma koji je osvojio Oscara u kategoriji najboljeg stranog filma fokusirana je na život četvorice prijatelja koji svakodnevno konzumiraju velike količine alkohola da bi testirali teoriju po kojoj će postati kreativniji
Vidi originalni članak

Oscarom nagrađeni film "Another Round" dobit će i svoj holivudski remake, a glavnoga glumca Madsa Mikkelsena u novoj bi verziji mogao zamijeniti Leonardo DiCaprio, no časopis Variety piše da službeni dogovor još nije postignut.

POGLEDAJTE TRAILER FILMA:

DiCapriova produkcijska kuća Appian Way otkupila je prava na film nakon nadmetanja s produkcijskim tvrtkama glumca Jakea Gyllenhaala - Nine Stories, kao i Elizabeth Banks - Bronwstone Productions.

homas Vinterberg, koji je iznenadio nominacijom za Oscara za režiju danskog filma, trebao bi biti izvršni producent remakea zajedno sa Sisse Graum Jørgensen i Kasperom Dissingom.

REDATELJ NIJE KRIO EMOCIJE Posvetio Oscar preminuloj kćeri: 'Izgubili smo je zbog vozača koji je gledao u mobitel, fališ nam'

Vinterberg je koautor scenarija za "Another Round" zajedno s Tobiasom Lindholmom, no neće režirati niti surađivati na scenariju za novu verziju filma. 

Radnja danskoga filmskog ostvarenja koji je osvojio Oscara u kategoriji najboljeg stranog filma fokusirana je na život četvorice prijatelja koji svakodnevno konzumiraju velike količine alkohola da bi testirali teoriju po kojoj održavanje određene razine alkohola u krvi utječe na veću kreativnost.

Uz Mikkelsena, glumačku ekipu Oscarom nagrađenog filma čine danski glumci Thomas Bo Larsen, Magnus Millang i Lars Ranthe.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nap 28.04.2021.

    Ne valja dirati orginal

  • Turbojunkie 28.04.2021.

    Ameri su zasr... svaki remake stranog filma.

  • opera1 28.04.2021.

    Ne sumnjam da će Leo to odlično odraditi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare