To je to što me zanima!

Holmes pozirala u mini topu pa pokazala strije: 'Zadovoljna si'

Glumica je na društvenim mrežama objavila fotografiju u crnom širokom odijelu ispod kojeg je imala samo minijaturni top. Nazirao joj se goli trbuh na kojem su se itekako vidjele strije
Vidi originalni članak

Glumica Katie Holmes (40) voli se pokazati u 'tip top' izdanju i uvijek biti dotjerana. Međutim, ima i ona svojih nedostatka koje je sada podijelila sa svojim pratiteljima.

Na društvenim je mrežama objavila fotografiju u crnom širokom odijelu ispod kojeg je imala samo minijaturni top. Nazirao joj se goli trbuh na kojem su se itekako vidjele strije. 

Jedna je od rijetkih poznatih dama koje su se ohrabrile i pokazala svoje nedostatke, a na račun toga dobila je puno pozitivnih komentara.

VOLI KOŠARKU Katie Holmes: 'Molim se prije utakmica, a imam i rituale'

'Izgledaš predivno i tako prirodno i zadovoljno u svom tijelu', 'Vidi se da se ne bojiš pokazati svoje tijelo baš onakvo kakvo je', 'Bezvremenska ljepota', 'Možeš profurati sve, ovo je zaista nerealno', 'Jako mi se sviđa što bez problema pokazuješ svoje strije od trudnoće, bravo' - neki su od komentara. 

Katie Holmes se inače često provlačila po medijima zbog Scijentološke crkve kojoj se pridružila na nagovor bivšeg supruga Toma Cruisea (57). Holmes i Cruise u braku su bili šest godina te imaju kćer Suri (13). 

Scijentolozima je rečeno da Cruise samostalno spašava svijet pa se unutar crkve smatra božanstvom. Smatraju ga drugim Miscavigeom, nije Cruise u istoj kategoriji kao ostali scijentolozi.

Pripadnici crkve, kada izađu negdje van s Tomom, paze da on ne bi došao u doticaj s časopisima koji pišu protiv scijentologije. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Blue Star 29.11.2019.

    Ko se pali na žene još ?

  • 28.11.2019.

    Nikad mi nije bila nis posebno, ljepuskasta i dosadnjikava

  • 28.11.2019.

    katie izgleda starije

Komentiraj...
Vidi sve komentare