To je to što me zanima!

Hopkins je otkrio na čemu sada radi: 'To je jedan čudan proces'

Anthony Hopkins je nedavno proslavio 48 godina otkako je trijezan. Za tu je priliku snimio kratki video u kojemu je podijelio nekoliko misli o alkoholu
Vidi originalni članak

Pišem biografiju. To je čudan proces. Shvatio sam koliko sam blagoslovljen jednom stvari. Možda je to mozak glumca. Imam dobro pamćenje. Sjećam se dana i mjeseci u ovim godinama, rekao je nedavno glumac Anthony Hopkins (86) za People.

SAVJETI OBOŽAVATELJIMA Anthony Hopkins obilježio je 48 trijeznih godina: 'Potražio sam pomoć i život mi se promijenio'

I Anthonyjeva supruga Stella (67) se osvrće na njegov život. Trenutačno radi na dokumentarcu o njemu. Hopkins kaže da ne zna dokle je stigao njezin projekt:

- Ne ispitujem je. To je dosta. Ne znam kada će izaći.

NAJSTARIJI OSKAROVAC Anthony Hopkins (85) ne staje s glumom, u kina stiže novi film: 'Žena brine jer previše radim'

Otkrio je i kako je Stella intervjuirala njegovu kolegicu Jodie Foster (61), s kojom je glumio u filmu 'Kad jaganjci utihnu'.

Hopkins je nedavno proslavio 48 godina otkako je trijezan. Za tu je priliku snimio kratki video u kojemu je podijelio nekoliko misli o alkoholu.

- Svi se lijepo zabavljajte, a ako budete mamurni sjetite se mene. Zadnji put sam bio mamuran prije 48 godina, ali onda sam prestao piti. Potražio sam pomoć i moj se život promijenio - rekao je.

POGLEDAJTE KAKAV NEOBIČAN SAVJET NAM JE DALA NATALIJA ĐORĐEVIĆ:

Idi na 24sata

Komentari 1

  • engineer 22.01.2024.

    Brutalan glumac...

Komentiraj...
Vidi sve komentare